Slika je simbolična.
Tadej Kirinčič
Pon, 13.11.2023 08:49
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 13. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Današnja mlada luna prebudi vaš duh, da naredite globoke, pomembne spremembe v svojem življenju, dragi oven. Bolj se zavedate dragocenosti življenja, kar bi vas lahko pripeljalo do odločitve, da se pogosteje obrnete na druge in v prihodnje bolje poskrbite zase.

Zdaj je odličen čas za razmislek o načrtih za izboljšanje čustvenega zdravja in dobrega počutja. Morda se boste nekomu zaupali, posvetili posebno pozornost pomembni osebi ali projektu ali delali na tem, da bi se osamosvojili od izčrpavajočih dolgov ali navezanosti.

Ta mlada luna lahko prinese priložnost, da začnete na novo ali vzbudi vašo potrebo ali željo po intimnosti in bližini. Pojavi se lahko velika želja, da bi zadevi prišli do dna ali se vrgli v intenziven projekt ali podvig. .

Bik

20. april - 20. maj

Današnji dan predstavlja mlado Luno in opozicijo Sonce-Uran, dragi bik, in postavlja vaše odnose v središče pozornosti. Ta luna lahko usmeri izbruh energije ali motivacije v tesne odnose in partnerstva, ki se razvijajo.

To je čas za prepoznavanje ključne vloge, ki jo imajo odnosi v vašem življenju, ali pa vam pomaga razumeti potrebe in cilje vašega odnosa. Zdaj lahko obstajajo opomniki, da potrebujete bližino.

Ta mlada luna prinaša novo energijo v partnerstvo – tedni, ki so pred vami, so močni za vaše povezave, ne glede na to, ali so te zveze platonske, poslovne ali romantične. To je čas novih začetkov in izboljšav. Morda boste razmerje dvignili na novo raven ali vzpostavili pomembno povezavo. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Letno soočenje Sonce-Uran se zgodi danes, dragi dvojčki, skupaj z mlado luno v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju. Če ste bili prepuščeni na milost in nemilost urnikom drugih, lahko ti vplivi pripeljejo zadevo do vrha.

V tednu, ki je pred vami, boste morda odkrili, kaj ste v življenju pogrešali, in to vas bo postavilo na pot, da to najdete. Današnja mlada luna prinaša potencial za nov začetek na področjih dela, zdravja, dobrega počutja, telesne pripravljenosti in navad v vašem življenju.

Lahko pride do presenetljivih dogodkov, zaradi katerih je treba takoj narediti spremembe in izboljšave. Pripravljate se izboljšati ta področja svojega življenja s prevzemanjem odgovornosti, svežim in osredotočenim odnosom. Vaši novi začetki so lahko posledica nepričakovane spremembe, ki spremeni vašo osredotočenost ali usmeritev. Prizadevajte si, da bo načrt v naslednjih nekaj dneh pravilen, preden nadaljujete.

Rak

21. junij - 22. julij

Zaradi današnje opozicije Sonce-Uran in mlaja, dragi rak, je lahko vaše družabno življenje živahno. Morda boste doživeli vlečenje, nestrinjanje ali neskladje, ki povzroči nekaj napetosti.

Danes je v ozračju okoli vas element presenečenja, upora ali spremembe. Prijateljstvo in ustvarjalne usmeritve se lahko spremenijo. Verjetno se boste počutili enakomerno razdeljene med občutek svobode in zbliževanje z nekom (ali nečim), temu pa bo sledila potreba po vzpostavitvi ravnovesja.

Današnja nova luna se pojavi v vašem sektorju romantike, hobijev in ustvarjalnosti. Nov začetek je možen na enem ali več teh področjih. Morda boste začeli ali okrepili romantično razmerje, uživali v novi umetniški usmeritvi ali obnovili zanimanje za hobi ali ustvarjalno dejavnost. 

Lev

23. julij - 22. avgust

Današnja mlada luna postavlja temo za prihodnje tedne, dragi lev, in sodi v vaš dom in družinski sektor. To je odličen čas, da prevzamete vodstvo ali začnete na novo doma, z družino ali z odnosom do sebe in svojim notranjim svetom.

Morda se boste lotili ali začeli z novimi hišnimi projekti ali sprejeli sklepe, da boste bolje organizirali svoje domače življenje. V središču so srčne zadeve, varnost in udobje. Če se morate znova povezati z družino, so prihodnji dnevi in ​​celo tedni odlični za to.

Kljub temu lahko opozicija Sonce-Uran, ki vpliva na to mlado luno, nakazuje nekaj sprememb ali presenečenj. Ti so lahko po eni strani moteči, po drugi pa razkrivajo – morda celo dolgo časa, odkar vas usmerjajo v novo in pozitivno smer. Negotovosti, spremembe ali nedoslednosti v karieri ali življenjski poti lahko motijo ​​vaše udobje. 

Devica

23. avgust - 22. september

Današnja mlada luna prebuja potrebo po doseganju, učenju, povezovanju in deljenju, draga devica, z novimi začetki ali kanali, ki bodo za to na voljo v tednu, ki je pred nami.

Dohajanje zamujenega in ohranjanje stikov bosta verjetno dvignila vašo moralo, saj se boste počutili dobro glede sebe in svojih prispevkov. Življenje zdaj izgubi nekaj predvidljivosti, ko se mlada luna poveže z opozicijo Sonce-Uran. Nepričakovane spremembe urnika, roki, nove perspektive ali nepredvidljive spremembe so lahko v središču vaših novih začetkov.

To je lahko čas, da se prebudite v novo perspektivo, vendar boste morda potrebovali nekaj uma, da pridete do tja! Čeprav so lahko dogodki ali spoznanja, ki se dogajajo zdaj, nekoliko moteči, saj niste sigurni, če ste sprejeli pravilno odločitev.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Življenje se morda zdaj zdi nekoliko kaotično, vendar gre le za spodbujanje pozitivnih sprememb, draga tehtnica. Današnji vplivi pretresajo stvari. Mlada luna spodbudi produktivno obdobje za začetek novega posla, projekta, ideje za ustvarjanje denarja, varčevalnega računa ali proračuna - vse, kar vam pomaga zgraditi ali prevzeti svoje vire.

Lahko pa se zdaj znova zavežete preteklemu načrtu, projektu ali rešitvi. Ta lunacija vam odpira vrata z osebnimi financami in viri. Za najboljše rezultate poiščite načine za boljše delo s tem, kar imate, preden se razširite.

Ta mlada luna je povezana z opozicijo Sonce-Uran in kolikor si zdaj želite najti boljše ravnovesje in občutek harmonije v svojem življenju, se pojavi tudi močna želja po svobodi. To vam lahko podžge ogenj, da bi našli načine, kako postati bolj neodvisni, finančno ali kako drugače. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Mlada luna je danes v vašem znamenju, dragi škorpijon, in tedni, ki so pred vami, bodo verjetno naporni in pomembni. Čeprav je ta sveža energija vznemirljiva, se potrudite, da stvari ne pospešite prehitro, sicer vam bo zmanjkalo moči in boste naleteli na nasprotovanje.

Kljub temu je to čas, da se smiselno preoblikujete ali za nov osebni začetek. Ste v središču pozornosti in tudi z nekaj negotovosti imate občutek, da ste na voznikovem sedežu. Letošnja mlada luna nastopi približno ob istem času kot opozicija Sonca z Uranom in krivulja, nezanesljivost ali kljubovanje drugih ljudi vas lahko motivira, da ste nekoliko bolj samozadostni.

Nekdo, ki je pomemben, lahko sproži speče potrebe po svobodi, neodvisnosti in vznemirjenju in verjetno se boste s svojimi izkušnjami in interakcijami zdaj naučili pomembnih stvari o sebi in svojih osebnih ciljih. Skozi vaše odnose se lahko pojavi nova perspektiva.

Strelec

22. november - 21. december

Današnja mlada luna se pojavi v znamenju tik za vašim, dragi strelec, kar krepi vašo željo in sposobnost, da pustite preteklost za sabo. Potreba po svežem pristopu k preživljanju časa ali vaši duhovni strani vas zdaj premaga in nestalen ali nepredvidljiv urnik lahko spodbudi to potrebo z opozicijo Sonce-Uran, ki se navezuje na to mlado luno.

Prejmete spodbudo za motivacijo za reševanje nerešenih koncev, zapiranje projektov, reševanje zasebnih zadev in večjo pozornost namenjate svojemu čustvenemu zdravju.

Dogodki in spoznanja, ki se dogajajo zdaj in naslednji teden, vas opominjajo, da upočasnite tempo in si vzamete čas za počitek in razmislek. Ste v odličnem položaju za obdelavo nedavnih dogodkov in sprostitev čustvenega prostora za povabilo nove energije v vaše življenje. Poudarek je na fizični in psihični obnovi. 

Kozorog

22. december - 19. januar

Današnja mlada luna in opozicija Sonce-Uran pomagata čistiti poti, dragi kozorog. S prijateljstvi obračaš nov list. Nepredvidljivost v vašem osebnem življenju lahko vzbudi željo ali potrebo po novem začetku.

Morda se boste povezali z drugimi ali svojimi cenjenimi sanjami in cilji, zdaj z novo nalogo. Obeta se nov začetek v vašem družabnem življenju ali s cilji, vzroki in projekti za srečo. 

To je dober čas za izboljšanje ali razvijanje prijateljstev, mreženje, ustvarjanje poslovnih prihodkov, pripravo dolgoročnih načrtov, pridružitev skupinam in deljenje svojega strokovnega znanja z drugimi. Sodelovanje in delegiranje je v tem času najbolj smiselno, prinaša nagrade. S to kombinacijo vplivov lahko presenetljivi dogodki sprožijo nove začetke. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Današnja mlada luna vam lahko da spodbudo za nov začetek na poklicnem področju, dragi vodnar. Kljub temu lahko pride do nekaj začetnih frustracij ali neodločnosti okoli sprememb v vašem domu ali osebnem življenju, ki vas začasno vržejo iz težkega položaja.

Lahko vas tudi spodbudijo k uresničitvi vaših ciljev! Nekatere nepredvidljivosti glede življenjskih razmer ali dogovorov bi lahko začasno motile vaše zunanje obveznosti. Ta mlada luna spodbuja nov pristop k vašim odgovornostim.

Pojavi se na vrhu vaše sončne karte in lahko potisne dolgoročne cilje in uspešnost na vrh vašega prednostnega seznama za prihodnji teden. Imate moč, da na koristne načine preoblikujete svoj ugled in poklicne cilje. Lahko bi se znašli bolj opazni, v vodstvu ali po povpraševanju. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Današnja mlada luna lahko prinese dogodke in odkritja, ki vas motivirajo za nov pristop k učenju in življenju, drage ribi. Teden, ki je pred vami, je lahko čas za nove pobude, ki bodo razširile vaše izkušnje in poglobile vaše razumevanje namena vašega življenja.

Razvejanje na neraziskano ozemlje je lahko zdaj bogatejše in navdihujoče! V središču so lahko izobraževalni interesi, izmenjava, učenje ali doživljanje novih stvari ali perspektiv. Ta mlada luna se zgodi v času opozicije med Soncem in Uranom, ki lahko pretrese stvari, zlasti na mentalni ravni.

Pogovori in spremembe v načrtih in urnikih lahko spremenijo vaš pogled na zadevo ali pogled na projekt ali situacijo. To je lahko čas za izmenjavo idej, objavljanje, odkrivanje in povezovanje na edinstvene načine. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice