Profile picture for user oglasniprispevek Oglasni prispevek
Ustvarjeno dne
Pon, 28.11.2022 08:11
Daljinec za garažna vrata je naprava, ki se uporablja za odpiranje in zapiranje vaših garažnih vrat zunaj garaže. Večina daljinskih upravljalnikov garažnih vrat uporablja radijske valove za komunikacijo z odpiralom.

Lahko so samostojni ali nameščeni na obesku za ključe. Delujejo tako, da daljinec pošlje signal, ki ga sprejme odpiralo ter aktivira odpiranje garažnih vrat. 

Enostavno odpiranje garažnih vrat

Daljinec za garažna vrata ima običajno doseg približno 20 metrov, kar vam omogoča, da odpirate in zapirate garažna vrata, tudi če niste tik ob njih.
 

Nekateri daljinski upravljalniki za garažna vrata imajo tudi dodatne funkcije, kot so nadzor luči ali tipkovnica za vnos kode za odpiranje vrat. Ne glede na to, ali iščete osnovni daljinski upravljalnik za garažna vrata ali takšnega z dodatnimi funkcijami, se zagotovo najde model, ki bo popoln za vaše potrebe - najlepša od vsega pa je, da ga imate lahko vedno pri roki skupaj z avto ključi.

Kaj storiti, če daljinec za garažna vrata ne deluje?

Če daljinec za garažna vrata ne deluje, je potrebno najprej izključiti sledeče vzroke:

1. Preverite baterije
Če so baterije prazne ali če niso pravilno nameščene, daljinski upravljalnik ne bo deloval. Zamenjajte jih z novimi in preverite, ali to odpravi vašo težavo. 

2. Preverite morebitne ovire okoli senzorjev
Podrobno preverite, ali kaj blokira senzorje garažnih vrat. Če so senzorji ovirani, ne bodo mogli zaznati daljinskega signala in ne bodo odprli vrat. 

3. Ponastavite odpiralo za garažna vrata
Ponastavite odpiralo garažnih vrat tako, da ga za nekaj minut izklopite in nato ponovno vključite v omrežje. Z malo sreče bo to odpravilo težavo in daljinec boste lahko nemoteno uporabljali naprej.

Če sledite tem preprostim korakom, lahko odpravite večino težav z daljinskim upravljalnikom za garažna vrata.

Kaj storiti, ko potrebujete ali želite nov univerzalni daljinec za garažna vrata?

Izdelava univerzalnih daljincev je mogoča že v nekaj minutah. Izberite daljinec Silca Air4, ki je izredno kompakten, vzdržljiv in cenovno dostopen. Daljinci so v celoti zasnovani in izdelani v EU ter izdelani iz lahke in vzdržljive umetne mase. 

Kako poteka kopiranje daljinca?

Kopiranje daljinca Silca Air4 je popolnoma enostavno, saj je mogoče s pomočjo naprave EasyScan urediti napredne nastavitve frekvence in na licu mesta preveriti, ali je bilo kopiranje daljinca uspešno. Izbirate lahko med 3-mi modeli (L, V in Q), ki vam omogočajo kopiranje daljincev, ki delujejo na frekvencah 433.92 in 868.35, ali pa kopiranje nizkofrekvenčnih daljincev.
 

Pomembno je, da delo zaupate strokovnjakom, ki vam omogočijo, da bo vaš daljinec za garažna vrata deloval brezhibno.

Z enim daljincem lahko odpirate več vrat

Univerzalnost in bistvena prednost kakovostnih Silca Air4 daljincev je ta, da lahko z eno napravo odpirate in zapirate do 4 vrata/zapornice, in sicer ne glede nato, ali delujejo na frekvenci 433 ali 868 Mhz. 

Vse, kar morate storiti, je, da se oglasite v kateri od poslovalnic Ključek z vašim obstoječim daljincem, ne glede na model ali frekvenco, ki jo potrebujete. Skopirati je namreč mogoče večino daljincev na trgu, zato ne boste imeli nobenih težav.
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice