Vir: Youtube
Profile picture for user Rebeka Sivka R. S.
Ustvarjeno dne
Pon, 19.4.2021 11:22
Luka Lah je član ekipe, ki je Ministrstvo za zdravje uspela prepričati v nakup hitrih antigenskih testov, ki so se izkazali za precej neučinkovite. Zdaj motivacijske nasvete deli na Youtubu, kjer gledalce nagovarja h nakupu programa za dvig miselnosti.

Pred meseci je Slovenijo pretresla afera s hitrimi antigenskimi testi, katere član je bil tudi Luka Lah. Lah je skupaj s poslovnimi partnerji kupil podjetje s potrebnimi licencami in ga tako uvrstil na seznam podjetij, ki jih je država povabila k javnemu naročilu.

Zatem pa so Lah in ostali za sumljivo nizko ceno prodali teste z dvomljivo učinkovitostjo in opremljene z napačnimi palčkami za jemanje brisov.

Državo so oškodovali za več milijonov evrov. 

Laha se je prijel vzdevek »kralj piramidnih sistemov«. Nekdanji član SDS se trenutno ukvarja s prodajo svojega motivacijskega programa preko spletne platforme Youtube. 

Promovira program za "dvig miselnosti", ki naj bi njemu spremenil življenje – trening podzavestne uspešnosti (subconscious performance coaching). Lah trdi, da do tega programa ne bo prišel vsak. Zanj se je potrebno kvalificirati.

O svoji izkušnji je Lah dejal: Ko sem po prvi terapiji odprl oči, je bilo, kot bi me ugrabili vesoljci. Zelo, zelo močna svetloba. Mislil sem, da me ni bilo kakšnih 45 minut, pod hipnozo pa sem v resnici bil 2 uri in 45 minut. 

Program naj bi po Lahovih besedah odpravil strah pred pomembnimi odločitvami, dvignil vašo samozavest in izboljšal vašo uspešnost na številnih področjih. S pomočjo programa naj bi spoznali tudi dvanajst osebnosti, ki so v vsakem od nas. 

Več si lahko ogledate na njegovem Youtube kanalu: 

Starejše novice