Prismojeni in uigrani. / foto: Niko Jakimovski
Ustvarjeno dne
Pon, 5.10.2020 12:31
Prismojeni profesorji bluesa bodo v Kinu Šiška (končno) predstavili novo ploščo

V normalnih časih ena najbolj aktivnih koncertnih zasedb v Sloveniji, za konec oktobra napoveduje koncertno promocijo novega albuma in to z dvema nastopoma v istem dnevu. Prismojeni profesorji bluesa bodo 29. oktobra ob zmanjšani kapaciteti za obiskovalce na oder stopili ob 20.00 in nato še drugič ob 22.00 uri. Promocijo so že dvakrat prestavili, v tretje gre rado, pravijo polni optimizma.

Ljubljanski bend bo publiki  predstavil svojo tretjo studijsko ploščo Prismojeni?, prvo v slovenščini. Ker s prejšnjimi (Family, Wacky Blues Proffesors in koncertno Live in Križanke), kot so duhovito zapisali, "še niso zasloveli, jih je to pripeljalo v čisto blaznost." Na odru se jim bo obakrat na klaviaturah pridružil tudi novi član Aleš Uhan – Peško.

Aktualna singla lahko preposlušate s klikom spodaj:

Vstopnice po ceni 13 € so v prodaji, v Kinu Šiška pa v oktobru začenjajo serijal hibridnih koncertov, ki si jih lahko ogledate na prizorišču ali preko spleta z domačega kavča.

8. oktobra bodo združili moči Matter in producent Tsujigiri, premierni nastop so poimenovali kar Matter X Better, 15. oktobra bo novo ploščo Julijan Mak predstavil Zlatko, 24. oktobra pa bodo desetletnico delovanja obeležili indie synthpopperji Torul.   

Starejše novice