Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sob, 2.10.2021 08:02
Na Planet že danes prihaja šov The Real Housewives Slovenija. Pred samim začetkom smo se udeležili ekskluzivne zabave na domu sanjske Carmen Osovnikar in poklepetali z vražjimi damami.

Zelo priljubljeni format oddaj The Real Housewives, ki je najbolj poznan v Ameriki, kjer gledalci uživajo v kar 11 različicah in se predvaja v mnogih državah sveta, prvič prihaja tudi v Slovenijo.

Ameriški gledalci so iz resničnostne oddaje naredili že skoraj kultni šov. Prava revolucija se je začela že leta 2006 z gospodinjami iz Orange Countyja, od takrat pa se je priljubljenost oddaje samo še potencirala. Tako lahko danes spremljamo še deset drugih ameriških verzij, med drugim gospodinje iz New Yorka, Atlante, Beverly Hillsa in kot zadnje Salt Lake Citiyja.

Blišč, glamur in visoke pete

Kaj kmalu so potencial prepoznali tudi drugod. Prva internacionalna inačica oddaje se je predvajala, ne boste verjeli, v Grčiji. Kaj kmalu je sledil tudi Izrael, pa Kanada, Avstralija, Južna Afrika, Tajska, Italija in letos tudi Slovenija.

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame bomo na Planetu spremljali blišč, glamur, pa tudi vsakdanje dinamično življenje šestih dam energičnega karakterja, za katere lahko rečemo, da so brez dlake na jeziku.

Te bodo gledalce zabavale s kosili in večerjami v znanih restavracijah, izleti ter potovanji, poleg tega pa nam bodo dovolile tudi vpogled v njihova domovanja in garderobne omare. 

Tri Ljubljančanke + tri Mariborčanke = recept za katastrofo?

V šovu bomo spremljali življenje treh temperamentnih Štajerk in treh Ljubljančank, vražjih dam, ki bodo slovenskim gledalkam in gledalcem odprle vrata svojega življenja in jih večkrat pustile odprtih ust. 

Iz prestolnice prihajajo Špela Kastelic, lastnica Lia studia za oblikovanje in pomlajevanje telesa ter obraza, Pika Zrim, urednica spletnega mesta Citylife in vplivnica na Instagramu ter Andreja Medvedič, lastnica wellness centra Sense. 

Barve Maribora pa bodo na malih ekranih predstavljale, Gordana Grandošek Whiddon, profesionalna plesalka, koreografinja ter producentka, Nika Čukur, žena reperja 6pack Čukurja in organizatorka dogodkov ter Carmen Osovnikar, poslovna ženska ter tekmovalka šova Sanjski moški.

Prav Carmen nam je pred prvim uradnim predvajanjem novega šova gostoljubno odprla vrata svojega doma in nas gostila na ekskluzivni vrtni zabavi, kjer smo dobili vsaj majhen vpogled v glamurozna življenja vseh dam. Na uho nam je prišlo tudi nekaj sočnih podrobnosti iz prvih snemalnih dni.

V šovu bodo pokazale vse

Smeh, nazdravljanje in dobra hrana. S temi besedami bi lahko na kratko opisali druženje s šestimi vražjimi damami. Seveda zraven penine in kanapejčkov niso manjkale glamurozne obleke in vrtoglavo visoke pete. Četudi sprva zadržane so dame pokazale to, kar so, zabavne, odprte, komunikativne in odkrite.

»Jaz bom v šovu pokazala skoraj vse, razen morda spalnice. Kot vemo, moja spalnica trenutno sameva. Mogoče pa tekom šova najdem koga,« nam v smehu pove Carmen. Pri tem dodaja, da večina že njeno življenje pozna. »Ampak rada bi pokazala celotno Carmen,« nam v smehu pove simpatična Mariborčanka.

Dame so nam zaupale, da so se kljub le nekaj dnevom, ki so jih preživele skupaj, snemanje namreč še poteka, dodobra povezale. Pri tem na naše vprašanje, ali so med njimi že kakšne napetosti in ali lahko gledalci pričakujejo tudi dramatične momente, kot je to pogosto v ameriških različicah, odgovarjajo, da je zaenkrat na snemanjih precej mirno. »Punce pazite se, če me bo kera 'šimfala',« v smehu dodaja Carmen. 

Kot zadnje smo jih povprašali, kaj lahko gledalci pričakujejo in kakšna bo prva sezona The Real Housewives Slovenija. »Nora, divja, plemenita, goreča. Glejte, ne bo vam žal,« navdušeno pravita Carmen in Gordana. »Jaz bom rekla samo, nikoli ne dobiš druge priložnosti za prvi vtis (ang. You never get the second chane to make a first impression),« pa je njune besede povzela Nika Čukur.

Starejše novice