Foto: Neo Visuals
Profile picture for user zalastritof Z. Š.
Ustvarjeno dne
Pon, 19.9.2022 12:57
Kakšno je bilo vzdušje na sobotnem koncertu Luke Basija? Navdušil je več kot 3000 glavo množico.

Glasbenik Luka Basi je skupaj s številnimi glasbenimi gosti poskrbel za dobro vzdušje v ljubljanskih Križankah in v slovensko prestolnico pripeljal kanček Dalmacije.

Kljub temu, da gre šele za drugo izvedbo Dalmatinske noči, dogodek že postaja tradicionalen, saj je glasbenik že potrdil, da se na prizorišče vrača tudi drugo leto.

Foto: Neo Visuals

Številni poletni nastopi so vodili do tega večera, ko je Luka Basi po treh letih spet razprodal prizorišče, v katerem si želijo nastopati številni glasbeniki. Oboževalci so po odprtju vrat dobesedno pritekli pod oder in si tako uro pred uradnim pričetkom zagotovili mesto čim bližje osrednjega dogajanja. 

»Še stopnička več, že tri leta nazaj je bilo nekaj norega, to kar se je letos zgodilo pa je bilo res nekaj posebnega. To, da po tem čudnem obdobju naredimo koncert v Križankah, da so razprodane in da ljudje res uživajo. Top in res sem brez besed,« pa je bil prvi odziv Luke Basija takoj zatem, ko je stopil z odra.

Foto: Neo Visuals
Foto: Neo Visuals
Foto: Neo Visuals
Foto: Neo Visuals

Kdaj bo naslednji koncert?

Ekipi Raay Music in Event24 sta na nekoliko bolj hladen septembrski večer v središču Ljubljane tako poskrbeli, da smo se vsi počutili, kot da smo na rivi sredi Dalmacije. Veliko pa pove tudi dejstvo, da je bilo največkrat slišano vprašanje med in po koncertu: »Kdaj bo naslednji?«

Šlo je za enega tistih koncertov, ko za prepotrebno energijo na odru poskrbijo tudi oboževalci. Ti so v en glas prepevali vse uspešnice, ki jih ni bilo malo. Basi pa po drugi strani ni in ni hotel z odra. Ker je bil sam koncert že pred soboto razprodan, so številni ostali brez svoje vstopnice, a je Basi povedal, da so Križanke za prihodnje leto že rezervirane.

Foto: Neo Visuals
Foto: Neo Visuals

Starejše novice