Profile picture for user spela Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Pet, 22.1.2021 09:59
Spletna vplivnica Katarine Benček in njen partner Marko sta pred dnevi spakirala kovčke in odpotovala v sončni Dubaj.

Katarinini sledilci si tako lahko spočijejo oči in v mislih odpotujejo v Dubaj, kjer lepotica te dni preživlja dopust in zbuja skomine mnogim med nami. V svojih Instagram objavah se je že pred nekaj tedni zanimala o PCR testih. Sledilcem je še zaupala, da sta z Markom v Dubaj potovala kar 30 ur, med drugim sta prestopala tudi v Ukrajini. Potrebovala sta svež negativen PCR test in kup dokumentov za prehajanje občinskih in državnih meja.

A kljub temu, da sta prvi dan v Dubaju v celoti prespala, saj ju je pot dodobra izmučila, pa zdaj zelo aktivna na Instagramu, kjer v zgodbah (to so objave, ki izginejo v 24 urah) svoje sledilce redno obvešča o njunih dogodivščinah na toplem. Med drugim je pokazala luksuzni apartma z razgledom na marino Dubaj, zajtrk pa sta si privoščila na sončni terasi, kjer ju je že zjutraj grelo sonce in je bilo 20 stopinj. Lepotica je sicer potožila, da jo malce zebe, medtem ko je bil Marko nad jutranjim vremenom vidno navdušen.
 

Benček pa ni edina Slovenka, ki je v teh dneh v Dubaju

Sončni Dubaj, kjer je sicer tudi zima in se temperature gibljejo okoli 20 stopinj Celzija, je očitno v teh časih ena redkih destinacij, kamor potujejo številni Slovenci. Prav tako je življenje tam ob upoštevanju preventivnih ukrepov dokaj normalno, kljub globalni epidemiji. Tako je Dubaj ena redkih varnih destinacij, kamor se s predložitvijo negativnega PCR testa da potovati in zato je verjetno tudi trenutno tako priljubljena destinacija številnih zvezdnikov in vplivnežev.

V Dubaju je pred kratkim dopustovala Ursula Gawish, prav tako pa je spletna vplivnica Lepa afna v eni od objav na Instagramu svojim sledilcem zaupala, da se spogleduje z mislijo, da bi s fantom odpotovala v Dubaj, njen Anže pa naj bi že iskal letalske karte.

Na počitnice v Dubaj pa se je odpravila tudi žena DJ Umeka. Senka Umek je novico prav tako na Instagramu zaupala sledilcem. Očitno je zakoncema Umek Dubaj ljuba destinacija, saj je prav tam, pred dobrima dvema letoma imela Senka tudi dekliščino.

S svojimi skoraj 260 tisoč sledilci v teh dneh fotografije iz Dubaja delita tudi Mariborčana Lara in Uroš, ki sta ena izmed najvplivnejših potovalnih parov na Instagramu pri nas, poznamo pa ju pod vzdevkoma "Your_passport" in "Your_passage".

Starejše novice