Foto: Bobo
Ustvarjeno dne
Pon, 6.2.2023 17:30
Joker Out so predstavili pesem, s katero bodo zastopali Slovenijo.

Skupina Joker Out bo Slovenijo na letošnji Evroviziji v Liverpoolu zastopala s skladbo Carpe Diem, ki jo bodo odpeli v slovenščini.

Pesem ali »shagadelično plesno himno«, kot ji sami pravijo, je skupina decembra posnela v Hamburgu, v družbi znani producentov Žareta Paka in Todda Burka.

»Carpe Diem je klic vsem, ki vedo, da je življenje več kot le to, kar vidimo na prvi pogled. Ta shagadelična plesna himna je odraz celoletnega koncertiranja in uživanja v življenju članov benda. Sporočilo je preprosto: s čimerkoli te življenje sooči, sta glasba in ples vedno pravi odgovor.

Videospot se dogaja v mističnem hotelu, kjer se navidezno navaden in dolgočasen svet preliva z norim in magičnim. Nikoli ne veš, kaj te čaka v naslednji sobi ali hodniku. Vprašanje je le: ali se upaš predati magiji ali ne?« o evrovizijski pesmi pravijo fantje.

Petčlanska zasedba, v kateri so Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas) in Jure Maček (bobni) bodo na evrovizijski oder stopil maja letos.

»Izposojen« hit?

Kljub svoji pribljubljenosti v javnosti pa se fantje zasedbe zadnje dni soočajo z obtožbami, da gre pri skladbi za plagiat znane ameriške rock skupine The Killers in njihove sklade z naslovom Somebody told me.

Je res? Presodite sami. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

NoGo (nepreverjen)

Če se že greste "Click Bite"a, se verjetno to da tudi brez navajanja nebuloz "priznanega glasbenega poznavalca" Iršiča ... LOL!

Starejše novice