Vir: Instagram, Lepa afna.
Ustvarjeno dne
Ned, 31.1.2021 20:55
Priljubljena slovenska podjetnica in youtuberka Lea Filipovič, ki jo večina bolje pozna pod imenom Lepa Afna, je kar tisoč zvezkov iz svoje šolske kolekcije podarila ZPM Moste - Polje. Paketa šolskih potrebščin pa se bodo razveselili tudi otroci v Afriki.

Izdelke iz šolske kolekcije je bilo do pred kratkim mogoče kupiti tudi v trgovinah, sedaj pa so se z ekipo odločili, da prodajo vseh izdelkov iz preteklih šolskih kolekcij preselijo na splet. Novico o tem Lepa afna s svojimi sledilci delila na Instagram storyju. 

Lepa afna kolekcijo afnastih izdelkov lansira že več let. Začela je z afnastimi skodelicami z odtisom šminke, danes z ekipo oblikuje celotne kolekcije izdelkov, ki jih prodaja prek spleta.  Od šolskih kolekcij, letnih planerjev, do praznične kolekcije. 

Poleg tega pa je zaupala še dve lepi zgodbi. Z ekipo so se namreč odloči, da ta korak in uspešno leto proslavijo na dobrodelen način. Tako so tisoč zvezkov podarili Zvezi prijateljev mladine Moste - Polje, ki jih bo razdelila med otroke in družine, ki jih potrebujejo. Paketa afnastih šolskih potrebščin pa se bodo razveselili tudi otroci v Afriki. 

Vir: Lepa afna, Instagram story posnetek zaslona.
Vir: Lepa afna, Instagram story posnetek zaslona.

Starejše novice