Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 28.6.2022 19:34
Nekdanji televizijski voditelj in influencer Marko Potrč je na hrvaški obali doživel incident, med kolesarjenjem ga je poskušal zbiti moški na skuterju.

Nekdanji televizijski voditelj Marko Potrč prve poletne dni uživa na dopustu na Hrvaškem. Tam pa je že doživel nerazumen incident. Kot je sporočil na svojem Instagram profilu, se je nanj med kolesarjenjem spravil starejši moški na skuterju.

»Tole, kar se je zdaj zgodilo, ni prvič, je pa enako grozljivo, kot vsakokrat,« je začel razlagati.

Kot je dejal, je kolesaril ob hrvaški obali in nikomur ni želel nič slabega, nakar ga je poskušal zbiti starejši moški na skuterju: »Starejši gospod s skuterjem dvakrat v mene zelo agresivno. Želel me je zrušiti, prav želel me je zrušiti. Nakar mu jaz rečem: 'Pa šta je problem?'«

Napadalec pa je Potrču odgovoril, da je problem v njih kolesarjih, ki ustvarjajo gnečo.

Moški bi si zaslužil dve konkretni 'okrog kepe'

Kot je še pojasnil Potrč, je moškega vprašal, ali je normalen, da ima dva otroka, on pa ga želi podreti pri 40 kilometrih na uro. Nato pa se je moški ustavil, zapeljal pred njega, postal agresiven in začel kričati.

Pri tem Potrč priznava, da mu je dvignil 'dekl' in je začel tudi sam kričati nanj. Nato pa se je moški na skuterju nanj spravil fizično.

»Bi rekel, da imam kar dobro samokontrolo, da me en starejši gospod grdo fizično napade, pa mu ne dam lekcije, čeprav, odkrito povedano, bi si zaslužil, kot rečemo na Štajerskem, dve konkretni 'okrog kepe',« je izjavil Potrč.

Pri tem še enkrat poudari, da ne razume, kako se lahko ogroža življenje nekoga, samo zato ker ti gre na živce. Kot je dejal, sam ni storil nič narobe, saj se je s kolesom vozil po desni strani ob robu. 

»Ustavil pa me je seveda pred polnim lokalom, zato da je imel moč. To je nedopustno,« je še dodal razburjeni Potrč.

Potrč sicer kraja incidenta ni želel razkriti. Opozarja pa vse, ki so na cesti in jim gredo kolesarji na živce, naj pomislijo tudi na to, da so kolesarji ljudje in nikomur ne želijo nič slabega.

Starejše novice