Foto: Twitter CARAUPDATES
Ustvarjeno dne
Sre, 25.11.2020 15:13
Mitja Okorn je znan režiser vrhunskih filmov Pisma svetemu Nikolaju in Planet Samskih, zdaj pa bo premierno predvajan njegov prvi ameriški film Life in a Year, ki je na svoj izid čakal dve leti. V njem igrata Jaden Smith in Cara Delevingne.

V Okornovi prvi ameriški produkciji Cara Delevingne in Jaden Smith igrata mlad par, ki pa ima pred seboj samo eno leto skupnega življenja, saj je Isabelle hudo bolna. Daryn se odloči, da bosta v času, ki ji je še ostal, doživela čim več.

Ob gledanju romantične in srce parajoče drame vam bo gotovo pritekla kakšna solza, je prepričan Okorn, ki je za 24ur med drugim povedal, da je med prvim prebiranjem scenarija z igralci in producenti zajokal tudi Will Smith:

 "Vsi so hoteli zadrževati solze, Willu pa je bilo vseeno in se je zjokal. Podobno je bilo tudi na snemanju, ko je včasih sedel za menoj in hlipal," se spominja Okorn.

 

Igralska zasedba 

Okorn je za 24ur priznal, da je Jadenu vlogo takoj pripisal, več problemov pa je imel z iskanjem ženske vloge. Na koncu mu je asistent omenil Caro in rekel: "Mitja, Cara je perfektna za to vlogo," on pa je sploh ni poznal. "Celo noč sem potem gledal njene posnetke na Youtubu in se zaljubil v vlogo, ki jo bo Cara igrala." 

Cara je bila nad vlogo tako navdušena, da si je poleg glave, ki jo je morala obriti, bila pripravljena obriti tudi obrvi, česar pa Okorn od nje ni zahteval.

 V filmu igra tudi Cuba Gooding Jr, ki se je ekipi pridružil šele tik pred snemanjem, saj je vskočil namesto igralca, ki je film zapustil zaradi spora. Okorn je bil nad Cubo navdušen, saj je vse odigral zelo profesionalno. Snemanje je končal kljub novici o smrti očeta.

Mitja pa je pohvalil tudi Jadena Smitha, ki se je zavedal svoje pomembne vloge in se nanjo do potankosti pripravil.

Film bo na ogled na eni od spletnih videoplatform od 27. novembra naprej, Okorn pa je oznanil tudi, da decembra prihaja na Netflix še črna komedija z naslovom All My Friends Are Dead, katere producent je.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice