Družino smučarskega skakalca smo ujeli na počitnicah.
Ustvarjeno dne
Čet, 2.7.2020 12:53
Smučarski skakalec Jernej Damjan in njegova žena, radijka Taya, sta zaljubljena v eksotično Tajsko. Tam redno počitnikujeta že skoraj deset let in odkar imata hčerko Niki, se na ta rajski košček sveta odpravijo skupaj.

Tajsko vsako leto obiščejo spomladi, po koncu skakalne sezone, nad azijsko državo, njeno kulturo, naravo in hrano pa so povsem očarani. A letos so se morali (zaradi globalne pandemije) tradicionalnemu dopustu odpovedati, Tajsko so zamenjali za jadranje po Jadranu.

"Lepe pozdrave z Jadrana"
"Uživamo v morju in soncu"

Kam se odpravljate na poletne počitnice?

"Jernej je od nekdaj jadral in ima tudi izpit za 'skipperja'. Tako smo letos odjadrali za 14 dni po hrvaških otokih. V bistvu ste nas ravno ujeli na počitnicah in vam pošiljamo sončne pozdrave z Jadrana."

Kaj bo letos na počitnicah za vas drugače?

"Jadranje je že v osnovi drugačen dopust. Vsako leto gremo sicer na morje, ampak gremo ponavadi za daljši dopust v tople kraje. Letos je tako vse drugače. Je pa jadranje zaradi težav s korono letos resnično užitek. Nikjer ni gneče, sicer je še vedno kar veliko navtike, ampak vedno dobiš prosti privez ali 'muring'. Upamo, da bo celoten dopust zdržalo še vreme in bomo nadvse veseli."

Kje boste unovčili svoj turistični vavčer?

"Turistične bone bomo koristili na Krvavcu, v apartmajih Zvoh. Tam smo sicer redni gosti, saj vsako zimo preživimo nekaj dni na smučanju, a vemo, da je na Krvavcu čudovito tudi poleti."

Če ne bi bilo korone, bi na počitnice odpotovali kam drugam?

"Ja, zagotovo! Kot rečeno bi se odpravila na drugi konec sveta. Tajska nam je še posebej pri srcu, obožujemo ta 'vibe' in jo pravzaprav imamo za naš drugi dom."

Če vas zanima, kaj vse Damjanovi počno na jadranju, jim lahko sledite na njihovem Instagram profilu ali pa na Youtubu, kjer si lahko ogledate tudi njihove utrinke z idilične Tajske.

Starejše novice