instagram.com/nikaveger/
Ustvarjeno dne
Sre, 8.7.2020 14:01
Televizijski voditelj Peter Poles si z družino rad privošči oddih na eksotičnih destinacijah.

Njegova izbranka, vizažistka in lepotna blogerka Nika Veger pa o teh potovanjih velikokrat deli fotografije na svojem Instagram profilu Beautyfull blog. Poletne počitnice pa družina zadnja leta preživlja v Dalmaciji, na enem izmed najlepših hrvaških otokov. Tako je tudi letos.

Kam se odpravljate na poletne počitnice?

"Že zadnjih nekaj let glavnino poletnega oddiha preživimo na Hvaru, podaljšane vikende pa izkoristimo za obisk bolj skritih kotičkov domovine, slovenskih rek in drugih naravnih kopališč."

Kaj bo letos na počitnicah za vas drugače?

"Upamo da nič kaj preveč, če bodo le meje še odprte in bodo v Skalinado dostavljali naš najljubši sladoled."

Kje boste unovčili svoj turistični vavčer?

"E, tu je pa situacija malenkost bolj kompleksna in v bistvu še nismo odločeni. Kolebamo pa med štirimi opcijami - povsod smo že bili in nas res vleče nazaj.
Če bomo šli na Sočo, potem gotovo v "Adrenaline-check Eco place", če bo zmagala Savinja pa ali v "Naturplac na škali", ali v "Forest Camping Mozirje", ali pa v "Green Valley glamping resort". V vseh teh kampih smo se počutili kot doma in se nujno spet vrnemo!"

Če ne bi bilo korone, bi na počitnice odpotovali kam drugam?

"V bistvu ne - vonja jadranskih borovcev in zvoka znanih škržatov se ne da nadomestiti kar tako! Če pa se zgodi najhujše in letos ostanemo brez borovcev in škržatov, pa imamo eno najlepših plaž kar 'doma'. Velenjsko jezero ponuja zabavo surfarjem in suparjem, med sprehodom po Velenju je ogromno lepega za videti, lahko greš tudi s kolesom naokoli, smo nedavno prenovili kolesarske poti, na gradu je muzej, center mesta je prenovljen, skratka 'nema da nema', v Velenju se znajti kot turist je vedno odlična opcija."

Starejše novice