Profile picture for user Rebeka Sivka Rebeka Sivka
Ustvarjeno dne
Pet, 7.5.2021 13:58
Center Vič bo konec maja gostil že tretji drive-in kino ter drive-in koncert. Prvič pa bo izvajal drive-in gledališko predstavo.

Center Vič bo konec maja postregel z varnim drive-in festom. Prihaja namreč tretji drive-in koncert in četrta sezona tradicionalnega drive-in kina Bežigrad, luč sveta pa bo ugledala tudi prva drive-in gledališka predstava v Sloveniji. 

Dogodki so brezplačni, vstopnic ni. Svoje parkirno mesto si lahko zagotovite po konceptu »kdor prej pripelje, prej parkira«.

Program

Drive-in fest se bo začel z gledališko predstavo, ki bo na sporedu v četrtek, 20. maja, ob 20. uri. V predstavi Trip to Las Vegas bodo nastopili Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber in Tina Gorenjak

21. maja ob 20. uri sledi drive-in koncert. Nastopila bo slovenska skupina Mi2, ki je znana po pesmih kot so Sladka kot med, Črtica, Pa si šla in Pojdi z menoj v toplice. 

Drive-in pa se bo zaključil s filmskim doživetjem. 22. maja ob 20.45 bo na sporedu film Umazani ples. Prizorišče se bo odprlo ob 18.45 uri. 

Za varnost je poskrbljeno 

Drive-in je popolnoma varna oblika dejavnosti, saj med obiskovalci do stikov ne prihaja.

Ob izvajanju dejavnosti bo organizator sledil vsem preventivnim ukrepom predpisanih s strani Nacionalnega inštituta za zdravje.
 

Starejše novice