Klemen in Omar sta oba ljubitelja dogodviščin Zvitorepca, Trdonje in Lakotnika. Foto: Facebook
Ustvarjeno dne
Tor, 21.9.2021 14:49
Zanimivo je predvsem dejstvo, da do pred kratkim tega, da sta njuni tetovaži povsem enaki, sploh nista vedela.

Glasbenik Omar Naber in komik ter televizijski in radijski voditelj Klemen Bučan imata enako tetovažo s podobo treh stripovskih junakov Mikija Mustra. 

Zvitorepec, Trdonja in Lakotnik že nekaj časa krasijo njune roke, a čeprav gre za identičen motiv enake velikosti, sta se za poslikavo odločila vsake posebej in ob različnem času. To je Naber ugotovil pred kratkim, ko je zasledil Bučanovo fotografijo na družbenem omrežju Instagram.

»Nisem mogel verjeti. S Klemnom se poznava že nekaj časa, a za njegov tatu nisem vedel. Seveda sem ob prvem srečanju predlagal, da narediva fotografijo, na kateri se to vidi.«

Ob objavi je v angleščini zapisal naslednje ključnike: #tetovaža, #zgodovina, #naključje in #brilijantno.

Naber si je telo dal poslikati s podobami, ki mu veliko pomenijo: med drugim ima na rami tetovažo s portreti svoje najljubše skupine Green Day, zaradi katere se je, pravi, sploh začel ukvarjati z glasbo. Na drugem mestu telesa pa še nekoliko spremenjen verz njihove manj znane skladbe Jason Andrew Relva.

Pravi, da se zadnje čase manj tetovira, zadnja pridobitev je logotip njegovega za zdaj neimenovanega punk benda. Nenavadni različici uspešnice Green Day v Naberjevi izvedbi lahko prisluhnete spodaj:

Starejše novice