FOTO: Instagram Maša Medik
Profile picture for user Nika Vajnhandl Nika Vajnhandl
Ustvarjeno dne
Ned, 18.4.2021 21:40
Se še spomnite slovenske glasbene skupine Turbo Angels?

Kdo ne pozna glasbenega dua Maraaya – zakoncev Vovk? Leta 2015 sta s skladbo »Here for You« nastopila na finalu Evrovizije, od takrat naprej pa sta nam postregla še z mnogimi pesmimi tudi v domačem jeziku.

Prijateljica iz Turbo Angels

Marjetka Vovk in Raay pa sta, preden sta se podala na samostojno glasbeno pot, bila del glasbene turbo folk skupine Turbo Angels. Skupina je bila ustanovljena leta 2005, razšli so se pa leta 2009. Marjetki in Raayu sta se takrat pridružila še Dejan Bojanec in Maša Medik

Bivši člani skupine Turbo Angels so pa očitno ostali v dobrih odnosih, saj v novi skladbi dua Maraaya »Dobr' gre«, Marjetki ob boku pleše stara prijateljica Maša Medik!

Mašina poroka

Spomnimo, tudi simpatična Maša Medik ima burno preteklost! Novembra, leta 2005 se je poročila z domnevnim morilcem Kristijanom Kamenikom, ki je bil njen prijatelj iz otroštva. Upala je, da bodo zaradi poroke skrajšali Kamenikovo prestajanje zaporne kazni v Srbiji za šest mesecev, in že ob poroki napovedala hitro ločitev. 30. januarja 2006 sta se ločila.

S hčerko si delita strast do nastopanja v videospotih

Medikova, ki je očitno pogrešala plesanje z Marjetko, pa je leta 2013 rodila hčerko Lanaio, ki te dni postaja prava mala zvezda. Očitno si Lanaia z mamo deli strast do nastopanja v videospotih, saj jo lahko vidite v videospotu Nike Zorjan, »Zate dovolj«.

Starejše novice