Predsednik uprave Nove KBM John Denhof in podpredsednik uprave Nove KBM Jon Locke v družbi chefov JRE.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 24.8.2021 10:27
Nova KBM je v središču Ljubljane pripravila odmeven sprejem.

Čudovit ambient preddverja Križank se je sredi avgusta spremenil v prizorišče odmevnega poslovnega druženja v okviru Festivala Ljubljana.

Zanj je bila zaslužna Nova KBM, ki je tudi v osrednji Sloveniji vse bolj prodorna. Letos je banka v okviru sponzorstva festivala v središče Ljubljane povabila številne stranke in poslovne partnerje iz vse Slovenije ter jim podarila enkratno doživetje in priložnost za poslovno mreženje.

Med izbranimi gosti sta bili tudi veleposlanica Velike Britanije Tiffany Sadler in odpravnica poslov ZDA Suzan Falatko

Gostje so uživali v izbranih melodijah Zale in Julije – De Liri.

John Denhof, predsednik uprave Nove KBM, je povedal, da je podpora festivalu, enemu najvidnejših mednarodnih kulturnih dogodkov, pomemben del bančne strategije družbene odgovornosti.

Sodelovanje je uspešno, saj banko in festival družijo pozitivne vrednote, kot so povezovanje, odličnost in usmerjenost k ciljem.

Vse to ekipa festivala pod vodstvom direktorja Darka Brleka tudi v trenutnih razmerah, ki organizatorjem dogodkov niso naklonjeni, zelo dobro izkazuje. 

Povezovanje kulture s poslovnimi cilji je pomemben del strategije družbene odgovornosti v Novi KBM, pravijo.

Pester poletni večer je povezovala vedno odlična Bernarda Žarn, za prijetno glasbeno vzdušje pa sta poskrbeli izvrstni Zala in Julija - De Liri.

Poslovno mreženje je obogatila vinsko-kulinarična zgodba, ki so jo pripravili v JRE Slovenija, združenju vrhunskih šefov in restavracij, pod vodstvom predsednika Gašperja Puhana.

Gostje so razvajali svoje brbončice s kulinaričnimi mojstrovinami Grege Repovža iz restavracije Repovž in chefa Marka Vršiča iz Galerije okusov.

Za vinski del zgodbe pa so bili zaslužni Jan Hendrik Maier s posesti Vino Gross in Dejan Lutar s posestva Marof. Gostom sta se za kratek čas pridružili še Roxie in Velma, glavni igralki iz muzikala Chicago. Celotno zgodbo enega najpopularnejših muzikalov na svetu so si gostje ogledali na Kongresnem trgu.

V banki so tako sklenili še en uspešen poslovni dogodek in dokazali, da je oseben odnos, ob odličnih bančnih produktih in storitvah, še kako pomembna sestavina za uspešno poslovno partnerstvo.   

Starejše novice