Vir: Facebook Mister Slovenia
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 4.10.2022 20:15
Znani so finalisti moškega lepotnega tekmovanja Mister Slovenije, med njimi sta tudi dva Ljubljančana.

Mister Slovenije je prvi nacionalni projekt, ki podpira moško lepotno in modno industrijo doma in po svetu.

Organizacija Mister Slovenije je bila ustanovljena leta 2009, ko je sklenila sodelovanje z mednarodnim moškim lepotnim tekmovanjem Mister International. Ta sodi med tri najbolj prepoznavna moška lepotna tekmovanja na svetu.

Blagovna znamka Mister Slovenije je od takrat vidno pridobila na prepoznavnosti in ugledu.

Kdo so mistri Slovenije?

Mnogim pa je koncept Mister Slovenije še vedno neznan, kdo torej pravzaprav je mister oziroma za kakšno tekmovanje gre? 

Gre za edino moško lepotno tekmovanje v Sloveniji, ki poteka na nacionalni ravni.

Zmagovalci lepotnega tekmovanja oziroma mistri so ljudje s talentom, ki jim ambicioznosti, predanosti in marljivosti ne manjka. S svojimi dejanji pa so zgled širši publiki.

Prvi zmagovalec omenjenega tekmovanja je bil Peter Klinc, mister Slovenije 2009, ki je bil deležen številnih projektov na zabavnem, modnem in drugih področjih. Njegovi nasledniki pa tudi zdaj uspešno nadaljujejo začrtano zgodbo.

Med finalisti letošnje sezone tudi Ljubljančana

Lepotno tekmovanje Mister Slovenije je v letošnji sezoni ponovno postreglo z odličnim naborom tekmovalcev. Ti so navdušili s svojim videzom, šarmom in odličnim koreografskim nastopom.

V finale izbora za Mistra Slovenije 2022 sta se med drugim uvrstila tudi Žan Luka Konjar, 23-letnik iz Ljubljane, in 21-letni Ljubljančan Kristijan.

Za vstopnice v finale so se slovenski lepotci borili v Clubu Golf na Smledniku. In sicer so se simpatični mladeniči predstavili v dveh izhodih, v oblačilih za prosti čas. Organizatorji so jim nato pripravili še vprašanja, s katerimi so preverili njihovo iznajdljivost in jih pobliže spoznali.

Starejše novice