Foto: Osebni arhiv
Profile picture for user ninavodeb Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Sre, 30.9.2020 15:30
Modna ikona, lepotna gurujka, kreativna direktorica in televizijska zvezdnica, ki jo širša slovenska javnost pozna kot sodnico plesnega šova Zvezde plešejo, Nika Ambrožič Urbas, se je lotila novega projekta – lepotnih delavnic CHIC 24/7.

Te so zaradi trenutnih ukrepov namenjene manjšemu številu udeleženk. Z njo smo se pogovarjali, kako je sploh prišla na to idejo in jo povprašali o podrobnostih delavnic.

Negi kože, lepoti in modnemu stilu se s predanostjo posvečate že leta. Je to razlog, da ste se odločili svoje znanje o negi obraza deliti še prek delavnic?

Od svoje selitve iz Anglije v Slovenijo sem bolj aktivna na Instagramu, kjer od svojih sledilk dnevno prejemam ogromno vprašanj o negi kože, ličenju in osebnem stilu, saj jih zanima, kako lahko pri 42ih delujem tako mladostno, sveže in sijoče. Odločila sem se, da bom svoje znanje delila z ženskami, ki jih to zanima in jim pokazala, kako lahko brez invazivnih sredstev in samo z dobro in kakovostno nego dosežejo čudovite rezultate in izgledajo mladostno in chic tudi one. Lepotni rituali po mojem mnenju niso namenjeni samo lepoticam, ampak temu, da iz tebe naredijo lepotico.

Česa se lahko torej ženske naučijo na vaših lepotnih delavnicah?

Na delavnicah bom razkrila trike in tehnike za nego obraza, o katerih se sploh ne govori, so pa preproste in dostopne in se jih lahko nauči prav vsaka ženska. Rada bi pokazala, da za lepoto in negovan obraz ne potrebuješ dragih krem in obilice časa, ki nam ga v resnici ves čas primanjkuje.

Prejšnji teden sta se odvili prvi dve delavnici v hotelu Vander, ki sta poželi val navdušenja. 

Res je, za delavnice sem izbrala – vsaj po mojem okusu – popolno lokacijo v Ljubljani. Udeleženke so dobile tudi moje najljubše izdelke za nego, hotel Vander pa nas je pogostil s posebno kulinarično izkušnjo.

Teme na delavnici:

 1. Kako stopiti iz povprečja in postati chic.
 2. Kako s tremi osnovnimi izdelki izvesti celovito obrazno nego.
 3. Kako brez uporabe tekočega pudra ustvariti popolno polt.
 4. Nikini največji lepotni kiksi in kaj se je iz njih naučila.
 5. Kako je premagala težave s kožo in kaj ji je zares pomagalo.
 6. Kako ohranja mladostni videz kože in zakaj ji ni treba na botoks.
 7. Kaj je pet ključnih izdelkov, ki jih ima Nika vedno v torbici.
 8. Lepotne tehnike, ki se jih je naučila v Aziji in jih uporablja že leta.
 9. Kako lahko izbira pravilnega olja za vedno spremeni lepotno rutino.
 10. Kako se učinkovito znebiti podočnjakov .
 11. Zakaj prisega na domačo nego.

Kdaj pa bodo še potekale delavnice?

To so bile šele prve delavnice v nizu šestih, ki prihajajo oktobra in so namenjene izključno negi obraza. Odvile se bodo še 1. in 2. oktobra ter 8. in 9. oktobra v popoldanskih urah. Razmišljam tudi, da bi v prihodnje organizirala še delavnice o negi las in nohtov, ličenju, osebnemu stilu in preobrazbi garderobe.

Starejše novice