FOTO: POP TV
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pon, 19.12.2022 19:00
Po več tednih in številnih tekmovalkah je Sanjski moški Blaž Kričej Režek naposled podelil svojo zadnjo vrtnico. Ta je šla v roke Kristini Miler, ki je na koncu osvojila Blaževo srce. Sedaj pa je znano, ali sta sanjski Blaž in Kristina še vedno par.

Na televizijskih zaslonih smo lahko v zadnjih tednih spremljali drugo sezono priljubljenega resničnostnega šova Sanjski moški, v kateri je Blaž Kričej Režek na romantičnem popotovanju spoznal vsega skupaj 21 deklet. 

Ena izmed njih je bila tudi 20-letna Kristina Miler iz Celja, ki je na koncu osvojila Blaževo srce in si s tem pridobila njegovo zadnjo vrtnico.

»Že, ko sem jo prvič videl, me je popolnoma sezula. Takrat sem se hotel zahvaliti casting ekipi, da jo je pripeljala,« je za 24 ur takoj po končanem snemanju šova povedal 23-letni Blaž.

Že na prvem zmenku sta se pogovarjala, kot da se poznata že dlje časa in ne le nekaj minut. In čeprav sta imela prvi zmenek pred kamerami, se je med njima že prvi večer vnela iskrica, ki je ostala vse do konca šova.

Vendar kaj se je zgodilo s parčkom po tem, ko so kamere naposled ugasnile? 

Sanjski Blaž in Kristina nista več par

Marsikdo se po končanem šovu sprašuje, ali Kristina in Blaž še vedno pišete skupno ljubezensko pravljico.

Kot poročajo na portalu 24 ur, se je snemanje Sanjskega moškega končalo junija, v tem času pa se je ravno pričela Blaževa sezona dela.

Kljub temu da sta Kritina in Blaž ljubezni dala priložnost, pa je prav Blaževa odsotnost zaradi dela terjala svoj davek, zaradi česar nekdanja zaljubljenca nista več skupaj.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice