Slika je simbolična (Foto: Mediaspeed).
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pet, 13.1.2023 16:31
Ena najbolj znanih in priljubljenih pevk je šokirala z novico, da se z možem po več kot 20 letih skupnega življenja ločujeta.

Saša Lendero in Miha Hercog sta po več kot dvajsetih letih zveze poleti leta 2021 dahnila usodni »da«, potem ko sta se na presenečenje slovenske javnosti zaročila kar v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Sedaj pa je Saša Lendero svojim sledilcem na družbenem omrežju Facebook in Instagram zaupala žalostno vest, da sta se z Miho po dveh letih poroke razšla.

»Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem. Težko mi je! Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati! Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla,« je znana slovenska pevka zapisala uvodoma.

Kot pravi, ljubezen včasih zaide na razpotjih. »Žalostno je in zelo težko ... a, izgleda, da je tudi to življenje. Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno! Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva,« pravi Lendero.

Ob tem se je zahvalila vsem, ki so že nekaj časa opažali, da morda pa res ni vse v redu, a z vprašanji niso otežili situacije. 

»Dolgo nisem spregovorila ... Potrebovala sem čas, da sem stvari sprejela, ter čas za svojo in Ariino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tistim, s čimer te preseneti življenje,« še pravi Saša Lendero in dodaja, da bosta z Miho kljub vsemu ostala ljubeča in skrbna starša hčerki Arii.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Yolbe (nepreverjen)

Ja ni kaj, Miha je okulista zamenjal in sedaj išče kaj mlajšega in manj nategnjenega....

Starejše novice