Foto: Instagram
Ustvarjeno dne
Čet, 8.10.2020 12:03
Znana Slovenka Jerica Zupan, voditeljica Hitradia Antena, in znana hrvaška pevka Maja Šuput Tatarinov sta preko družbenih omrežij ta teden sporočili veselo novico, da sta noseči. Dojenčka pa pričakuje tudi znana blogerka in manekenka Eva Ahačevčič.

Včeraj je družbena omrežja preplavila vesela novica znane slovenske radijke Jerice Zupan, da je noseča. »Se mi zdi, da je ta velike stvari treba povedati na glas,« je radijska voditeljica sporočila novico, zraven pa objavila še fotografijo v objemu svojega partnerja Timoteja, kjer v rokah drži fotografije z ultrazvoka, ki pritrjujejo, da bo kmalu postala mamica. 

Se mi zdi, da je ta velike stvari treba povedati na glas♥️

Objavil/a Jerica Zupan dne Sreda, 07. oktober 2020

Pod objavo so se hitro vsule čestitke in lepe želje, med drugim ji je čestitalo mnogo znanih Slovencev, med njimi tudi Patricija Pangeršič, Alenka Trogrlič, Senka Umek, Gaja Prestor, Borut Andrejaš, Damjan Murko, Katarina Bencek, Salome, Eva Boto, Sanja Modrič, Marjetka Vovk, Robert Roškar in drugi. 

Druga novica, ki je te dni razveselila oboževalce, pa je novica hrvaške pevke Maje Šuput Tatarinov, ki je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri jo mož objema preko trebuščka. Nenad in Maja sta par že več kot tri leta, poročila pa sta se po letu in pol zveze.

41-letnica je ob objavi zapisala: ''Presenečenje. Dragi moji, za vas imam veliko večjo novico od vseh do sedaj. Ta je za naju najlepša, najbolj čarobna in tako magična, da vam ne morem opisati najinih občutkov. V najino družino, polno ljubezni, prihaja podmladek, kot največje darilo in člen, ki je bil od nekdaj zaželen in ki je manjkal v najinem vesolju.''

Naraščaja pa se veseli tudi Eva Ahačevčič, slovenska blogerka in manekenka, ki bo že drugič postala mamica. Na Instagramu je delila fotografijo, na kateri pozira s svojim možem Darjanom in hčerkico Milo. 

Reakcijo moža, ko je izvedel, da je noseča, pa je na Instagramu opisala takole:

"Nič mu ni bilo jasno, tako zelo ni pričakoval, da sploh ni vedel, da mu v roke molim test z dvema črticama, ampak odzval se je res najbolj luškano!"

Na uho nam je prišlo tudi, da je noseča slovenska plavalka, prejemnica olimpijske medalje, Sara Isaković, a govorice še preverjamo.

Tagi

Starejše novice