Foto: Exatlon Slovenija
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pon, 21.11.2022 19:30
Najtežja športna preizkušnja na televiziji, Exatlon Slovenija, se bliža koncu. Tekmovalci vstopajo v finalni teden, preverite, kdo je še ostal v borbi za 50 tisoč evrov.

Tekmovanje Exatlon Slovenija se bliža koncu, saj so tekmovalci vstopili v zadnji teden tekmovanja.

Med modrimi so se v zadnji teden uvrstili Karolina Siročič, Laura Rozman, Neža Simčič, Luka Burja in Tadej Ambrožič.

Med rdečimi pa so se v finalni teden uvrstili Lina Majcen, Klara Japelj, Teo Čeh, Tim Nuč in Marko Špiler.

Že nocoj se bodo tekmovalci in tekmovalke pomerili za enotne drese, ki jih bodo prejeli le štirje fantje in štiri punce, dva pa se bosta morala od tekmovanja za 50 tisoč evrov.

Na poligonu tudi dvoboj voditelja in terenskega poročevalca

Še pred finalnim tednom pa sta za enega od vrhuncev Exatlona poskrbela tudi voditelj Jure Košir in terenski poročevalec Igor Mikič, ki sta pogumno sprejela izziv in se pomerila na poligonu.

Čeprav je nosilec olimpijske medalje iz Lillehammerja pred odhodom v Dominikansko republiko zatrjeval, da se na poligonu ne bo preizkusil, se je vendarle zgodil dolgo pričakovani dvoboj z Mišico, ki ima na poligonih Exatlona sicer obilo izkušenj, saj se je v prvi sezoni poslovil tik pred finalnim tednom.

Foto: Exatlon Slovenija

Po dvoboju sta se tudi pošalila

Na poligonu sta bila oba zelo hitra, a na koncu je odločilo metanje. »Se vidi, da sem s to roko že veliko premetal,« se je pošalil Igor.

Jure je dejal, da se vidi, da je od najboljših dni minilo že kar nekaj časa: »Povem vam, da ta zadeva ni lahka. Če gledate doma … tudi meni se je zdelo lažje,« je priznal Jure, ki je moral športno priznati poraz.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice