Foto: Instagram Tjaša Vrečič
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Ned, 6.3.2022 12:58
Tekmovalka resničnostnega šova Tjaša Vrečič odslej tudi kot certificirana osebna trenerka.

Tjaša Vrečič, znana kot tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, na svojih slikah pogosto izpostavi svojo športno postavo in izklesane mišice, njena dolgoletna želja pa je bila, da bi lahko svoje treninge delila tudi med ostale. 

Želja o osebnem trenerstvu uresničena

Tjaša se je po koncu šova Kmetija intenzivneje posvetila fitnesu in zdravi prehrani, ter v zgolj nekaj mesecih dokazala, kakšne rezultate je mogoče doseči z disciplino in trdim delom.

Njeno telo je danes popolnoma izklesano, kot pravi sama pa je intenzivneje telovadila tudi zato, ker si je želela postati osebna trenerka. Njena želja je zdaj uresničena, pridobila je namreč licenco za izvajanje osebnih trenerstev. 

»Sedaj sem dosegla en cilj več in resnično sem zelo vesela, da mi je licenco uspelo narediti.« 

»Želim pomagati ljudem, ki si želijo spremembe«

S pomočjo trdnega treniranja, učenja in sodelovanja z ljudmi, ki so v tem poklicu že dlje, je Tjaša v zadnjih letih pridobila veliko znanja glede izvajanja treningov in prehrane. To znanje je do sedaj uporabljala zgolj na sebi in svojem telesu, zdaj pa si želi, da bi ga lahko delila tudi med ostale. 

»Del moje dolgoročne želje je uresničen, drugi del pa je pomagati ljudem, ki si želijo spremembe.«

Za stranke pripravlja različne vrste treningov 

Z njeno pomočjo boste tako zdaj lahko svoje telo izklesali tudi vi.

Kot je zapisala v objavi, bo namreč odslej ponujala različne vrste treningov, in sicer treniranje 1:1, treniranje v paru ali pa treniranje preko spleta. Treninge pa bo izvajala v fitnes centru v Murski Soboti. 

Starejše novice