Foto: ATP Pierer
Profile picture for user Nika Vajnhandl Nika Vajnhandl
Ustvarjeno dne
Sre, 9.6.2021 13:11
Nakupovalni center Aleja je bil nominiran za eno najprestižnejših nagrad v stopnji novih mednarodnih nakupovalnih središč.

Nakupovalni center Aleja je bil nominiran za Global RLI Awards. Aleja se za najvišjo stopničko poteguje v kategoriji mednarodna nakupovalna središča – novogradnje.

Z nominacijo za Global RLI Awards se je Aleja postavila ob bok največjim, najmodernejšim in najelitnejšim nakupovalnim središčem na svetu, pravi vodstvo. Nominirana je skupaj z nakupovalnimi središči iz Kitajske, Italije in Srbije.

»To je dokaz, da se lahko primerjamo in kosamo z njimi, saj imamo vse, kar imajo najboljši. To je za nas velik dosežek in obenem posebna čast. Uvrstitev v finale je izjemen uspeh,« za Ljubljanainfo razlaga Toni Pugelj, direktorjem Aleje.

Podelitev nagrad bo 23. septembra v Londonu.

Nagrada bi zanje pomenila potrditev truda

S tovrstnimi nominacijami, nakupovalna središča uvrščajo Slovenijo na seznam najsodobnejših in najmodernejših nakupovalnih središč.

Pugelj razlaga, da se v Aleji trudijo, da bi obisk bil dogodivščina, priljubljeno središče za izlet, preživljanje prostega časa, nakupovanja, rekreacije in destinacija za kulinarične navdušence: »Naš trud bi bil s to nagrado dodatno poplačan, prav tako nam bi to priznanje dalo še večji zagon za prihodnost.«

Toni Pugelj, direktor Aleje (foto: Črt Piksi).

Aleja Sky

Aleja se od drugih nakupovalnih središč odlikuje predvsem po zanimivem drugem nadstropju središča, ki mu rečejo Aleja Sky

»V gostinskih lokalih lahko obiskovalci doživijo okuse s celega sveta, na športnem delu oziroma aktivni strehi pa si lahko privoščijo sprostitev oziroma rekreacijo na prostem nad Ljubljano s čudovitim razgledom na Alpe. Na aktivni strehi vas čakajo večnamensko igrišče za košarko, mali nogomet ali rokomet, fitnes park, tekaška steza, otroško igrišče in steza za balinanje,« dodaja Pugelj.

Prav tako pa poudarja, da je za pot do nominacije zaslužna predanost celotne ekipe, ki dnevno skrbi, da se obiskovalci dobro počutijo.

Starejše novice