Vir: Instagram profil Exatlon Slovenija
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Čet, 7.10.2021 21:48
V televizijsko oddajo Exatlon je včeraj kot okrepitev v modro ekipo vstopila Prekmurka Kaja Casar, bivša tekmovalka oddaje Sanjski moški.

Medtem ko so pri rdečih še prav vsi tekmovalci pa modra ekipa Jadrana kar naprej izgublja svoje člane. Nekaj so jih izgubili v izločitvenih bojih, nekaj pa jih je oddajo zapustilo zaradi poškodb. 

V najtežjo televizijsko preizkušnjo še ena Prekmurka

Pred tekmo za bonus je voditelj Miran Ališič modro ekipo razveselil z novico, da prihaja zamenjava za Katarino Jerše, ki je tekmovanje zapustila zaradi poškodbe. Tako sta v ekipi Jadrana zdaj dve Prekmurki, Sanji Novak bo namreč družbo delala tudi Kaja Casar. 

Vir: Instagram profil Exatlon Slovenija

22- letna Kaja Casar iz Rakičana tako za modro ekipo predstavlja novo okrepitev. Zagreta Prekmurka je devet let trenirala karate, štiri leta nogomet, nekaj časa pa tudi košarko in odbojko. Zadnje čase pa jo velikokrat vidimo v fitnesu, kjer ohranja dobro telesno pripravljenost.

Tudi po okrepitvi pri modrih, zabeležili nov poraz

Po energičnem začetku modrih in prednosti s 3:0, se je kot že velikokrat tudi tokrat začela prevlada ekipe Triglava. Preobrat za rdeče se je začel z zmago Pine Umek in Marka Knafelca. Kaja Casar je v svojem prvem boju izgubila kar dvakrat.
 

Starejše novice