Dave Grohl in Mick Jagger sta prvič sodelovala v studiu, zdaj oba čakata, da se prihodnje leto vrneta na odre. foto: Dave Grohl fans Facebook
Ustvarjeno dne
Sre, 14.4.2021 11:04
Legendarni Rolling Stone in prvi mož Foo Fighters posnela duet

Brez vnaprejšnje napovedi je izšla skladba Eazy Sleazy, duet med legendarnim Mickom Jaggerjem in Davom Grohlom iz Foo Fighters, ki sta jo posnela pred kratkim.

"Želim vam predstaviti skladbo v kateri sem opisal občutke ob izhodu iz lockdowna, v njej je čutiti tako potreben optimizem. Hvala Davu Grohlu, da je skočil za bobne, prijel kitaro in bas, res je bilo zabavno sodelovati s tabo," je zapisal Mick, ki s svojimi The Rolling Stones čaka konec epidemije – v 2022 namreč bend slavi 60. obletnico delovanja in neuradno pripravlja svetovno turnejo ob spoštljivem jubileju. 

"Uresničitev najbolj norih sanj"

"Težko je opisati kaj mi pomeni snemanje s Sir Mickom Jaggerjem. To je uresničitev najbolj norih sanj in to ravno v obdobju, ki ne more biti bolj noro ... To je nedvomno pesem poletja," je objavo na družabnih omrežjih komentiral Grohl. Foo Fighters so februarja izdali deseti album Medicine at Midnight, a ga še niso predstavili v živo, saj so napovedani poletni nastopi prestavljeni v prihodnje leto.

V Eazy Sleazy med zapojeta: "stremimo iz zapora / treba je oropati Petra, če želiš plačati Paula / a je enostavno, vse bo noro neke noči / kmalu bodo to spomini, ki jih bomo želeli pozabiti." Celotno besedilo najdete pod spotom, ki si ga lahko ogledate spodaj:

Starejše novice