Foto: Vita Orehek
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pon, 7.3.2022 11:07

Kot smo že poročali, sta priljubljena pevca Neisha in Djuro pred kratkim izdala novo pesem z naslovom Ne brini, zdaj sta predstavila tudi videospot. 

Ne brini

Bosansko-slovenska skladba Ne brini oziroma Ne skrbi je sprva požela različne odzive poslušalcev, zdaj pa je kot pravi Neisha z nenadnim uspehom pozitivno presenetila, zato si je zaslužila izdajo videospota. 

»Mislim, da si je pesem s svojim nenadnim uspehom, ki nas je vse prav lepo presenetil, zaslužila tako izdajo originalne enojezične verzije kot tudi video podobo, kar ji bo v dodatno podporo, da še lahkotneje zaokroži po regiji.«

»Minimalističen video, ki pusti, da pesem zadiha in zasije«

Videospot za pesem Ne brini je režiral perspektivni mladi režiser David Podgornik, ki je o snemanju videa pojasnil: 

»Ko delaš z umetnikoma, kot sta Neisha in Djuro, se enostavno nasloniš na komad in mu pustiš, da naredi, kar mora. V tem primeru minimalizem v videu naredi največ in pusti, da pesem zadiha in zasije. Da o karizmi obeh ne govorim.«

Pevka pa ob tem doda »Spet se je izkazal in mislim, da mu režiserska kariera res več ne uide. Prijetna atmosfera, tople barve, topla jazzy blues glasba, igra, ples in seveda tisti občutek, ki je glavna esenca ustvarjalcev in pri katerem se vse začne in konča.«

Vam je videospot všeč?

O njunem sodelovanju

Neisha je z družino Đurić v preteklosti že sodelovala. Obe Djurovi hčerki - tako Zalo kot Elo, namreč poučuje v svoji pevski šoli.

Pesem Ne brini je bila prvotno v bosanski izvedbi, napisal pa jo je Djuro samo za Neisho, ona ga je nato pozvala k duetu. Besedilo za slovensko različico sta napisali hčerka Zala in Neisha. 

Glasbeno sodelovanje Neishe in Djurota pa se pri izdaji videospota ne konča, kot pravi pevka bosta namreč tudi v prihodnje sodelovala. Gost bo tudi na njenem koncertu ob izidu albuma, ki bo 12. maja v Cankarjevem domu. 

Starejše novice