Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sob, 10.12.2022 08:23
Konec oktobra je izšla posebna izdaja albuma Revolver legendarne zasedbe The Beatles. Za enega izmed videospotov pa je poskrbel Slovenec. Animirani spot je delo Roka Predina, sina pevca Zorana Predina.

Album Revolver je skupina The Beatles v originalu izdala leta 1966. Letošnjega oktobra so poskrbeli za novo izdajo kultnega albuma, ki je pomenil velik preobrat k temu, da so postali najuspešnejša in najvplivnejša glasbena skupina vseh časov.

Animirani videospot za pesem Here, There and Everywhere je ustvaril animator in režiser Rok Predin, ki deluje v okviru produkcijske hiše Trunk Animation.

Razširjena posebna izdaja Revolver: Special Edition vsebuje pet zgoščenk ali štiri vinilne plošče, med najbolj poznanimi pesmimi pa so Eleanor Rigby, Yellow Submarine, Good Day Sunshine, I'm Only Sleeping in Here, There and Everywhere.

Rok Predin je doslej ustvaril širok nabor kratkih animiranih filmov, reklamnih oglasov, glasbenih spotov, televizijskih špic, odrskih projekcij in scenografij.

Odkar je leta 2009 začel sodelovati s produkcijskim studiom Trunk, je ustvaril projekte za naročnike, kot so Elton John, Madness, Keith Urban in The Rolling Stones. 

Na svojem Facebook profilu se je kmalu po izdaji videospota oglasil tudi Zoran Predin, ki je na dosežek svojega sina zelo ponosen. 

»Iz rubrike Ponosni ata: Rok Predin je po Rolling Stonesih očaral tudi The Beatles. Zdaj je na vrhu. Više ne gre,« je zapisal in delil videospot. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice