Slika je simbolična.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 19.9.2023 07:54
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 19. septembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Močne razlike v mnenjih ali občutek, da drugi ignorirajo vaš prispevek, so možne težave s trenutnimi tranziti, dragi oven, vendar je to začasno. Morda se boste odločili, da počakate na stvari ali usmerite pogovore in misli v pozitivno smer.

Ne gre za izogibanje težavam - namesto tega se lahko odločite, da ne boste izgubljali časa z zadevami, ki jih trenutno ne morete zares spremeniti. Če neposredna pot do vaših želja danes ni mogoča, razvijte strategije in se izogibajte pritiskom.

Bik

20. april - 20. maj

bik

Na več načinov svoje življenje v teh dneh uravnavate, dragi bik, z energičnim Marsom v vašem sektorju rutine, dela in zdravja. Danes pa je nekaj nagnjenih k temu, da stvari potisnete predaleč, in morda boste doživeli konflikt med svojo voljo in svojim delovanjem.

Zaradi tega izven ritma ste lahko negotovi, kako izraziti svojo dodatno energijo. Poskusite se izogniti potiskanju stvari, ki jih je bolje pustiti, da tečejo po naravni poti. Če lahko določite svoj tempo, naredite to zdaj.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Z izzivalnim aspektom Mars-Jupiter, ki je danes aktiven, dragi dvojčki, je najbolje, da pazite, da boste v svojem navdušenju pretiravali. Izogibajte se pretiranemu pritiskanju ali hazardiranju v osebnem življenju, saj se lahko nekaj, kar je videti zelo privlačno, kasneje izkaže za neuporabno.

Druga možnost je, da želja, ki se pojavi nenadoma, lahko prehitro izzveni. Občutek krivde lahko spodkopava vašo samozavest in je lahko vzrok za čudno vedenje drugih trenutno, tudi če je prikrito. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

S tabo je vesela, igriva energija, dragi rak. Vendar pa obstaja nekaj težnje po potiskanju nečesa, kar je bolje pustiti pri miru, ali nasprotno: umikanju, ko je pravi čas. Pazite, da se ne obremenjujete s stvarmi, ki dolgoročno niso pomembne.

Zaščitite svoje interese, vendar prepoznajte, kdaj morate spustiti ali oditi. Morda obstaja konflikt med vašim družabnim in domačim življenjem ali željo, da se razširite, ter potrebo, da ostanete na mestu in napolnite svojo energijo. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Skušnjava, da bi preveč pritiskali ali šli čez vrh, da bi dosegli svoje, je danes močna, dragi lev, vendar je malo verjetno, da bo prinesla želene rezultate zaradi zahtevnih tranzitov. Čeprav ste lahko navdušeni nad tem, da boste svoje sporočilo posredovali ali da boste prispeli tja, kamor želite iti, je najbolje, da ste pozorni na nagnjenost k spotikanju v procesu.

Prihajajo boljši časi za samopromocijo ali pridobivanje drugih za svoje ideje. Prizadevajte si, da bodo stvari zmerne na vseh frontah, predvsem pa na profesionalni ravni. 

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Z današnjim manjšim izzivom Mars-Jupiter, draga Ddvica, bi lahko nekdo obljubil več, kot bi lahko dosegel, in to je lahko zelo dobronamerno. Težava je v tem, da je težko oceniti našo sposobnost, da sledimo.

Poleg tega je najbolje, da pazite, da vas pretirano navdušenje ne privede do slabih odločitev in pazite na svojo denarnico, saj lahko pride do impulzivnosti, ki bi jo lahko kasneje obžalovali. Izogibajte se misli, da bi se morali hitro odločiti, ko zadeva v resnici potrebuje več časa, da se razvije.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Z manjšim izzivalnim aspektom med Marsom in Jupitrom danes, drage tehtnice, nekatera področja življenja začasno nimajo stabilnosti. Najbolje se je izogibati prenagljenim potezam, saj se lahko spotaknete ob sebe ali se napačno predstavite.

Najbolje je, da ste potrpežljivi, saj je čas trenutno potekel. Razmislite o morebitnih stroških svojih dejanj in odločitev v tem trenutku, a če ne morete povsem priti do zaključka, ki bi bil pravi za vas, potem to odložite, če se lahko k vprašanju vrnete pozneje. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Zaradi današnjega tranzita Mars-Jupiter je najbolje, da se zavedate težnje po nepotrpežljivosti ali prenaglici, dragi škorpijon. Lahko se pojavi nekaj iz preteklosti, kar vas frustrira, ali pa lahko danes pride do interakcij, ki se začnejo z dobrimi nameni, nato pa gredo predaleč in se končajo z razočaranjem.

Verjetno je najbolje, da se dvignete nad nepotrebne argumente in obrambno držo. Manjše zamude so lahko frustrirajoče, vendar vam lahko dajo čas za premislek o stvareh, kar vam na koncu prinese koristi. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Najbolje je, da stvari obvladate, če menite, da greste danes predaleč, dragi strelec, saj Mars in Jupiter tvorita neroden kot, igrajoč se z naravnimi ritmi in instinkti. Obstaja težnja, da ljudje obljubljajo več, kot lahko razumno izpolnijo, ali poskušajo premakniti meje drugih.

Lahko se znajdete v nesoglasju s prijatelji ali sodelavci glede tega, kako napredovati pri svojih ciljih, lahko pa pride do konflikta med skrbjo za delo in rutinskimi zadevami ter skrbjo za vaše družabno življenje. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Lahko ste nestrpni, vendar morda danes pretiravate, dragi kozorog, z manjšim izzivalnim aspektom med Marsom in Jupitrom. Zato se poskusite izogniti prevzemanju preveč dela ali preveč odgovornosti zdaj, če je to mogoče. Z optimizmom včasih pridejo velike obljube ali nove zaveze, ki bi se kasneje lahko zdele obremenjujoče.

Napetost je lahko tudi, če menite, da se projekt ne premika hitro. Namesto tega boste morda v težavah, kako uresničiti svoje želje. Obstaja delo, ki ga je treba opraviti, in težave, ki jih je treba rešiti, toda pomirite se in se vzdržite česar koli na silo, saj so napake zelo verjetne.

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Danes ste lahko navdušeni, dragi vodnar, toda s tranzitom Mars-Jupiter je v igri nekaj težnje po pretiravanju ali spregledanju ali ignoriranju načrtov ali idej drugih. Medtem ko je današnja tema prizanesljiva, je bolje, da stvari ne potiskate. Namesto tega pustite drugim, da navedejo svoj primer in dovolite, da se dejstva razkrijejo.

V nasprotnem primeru se lahko počutite preobremenjeni s preveč izbirami. Dokazovanje točke morda trenutno ni vredno energije ali truda. Morda bi bilo najbolje, da si življenje poenostavite, namesto da ga začasno dopolnjujete. 

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

S kočljivim aspektom med Marsom in Jupitrom v igri, drage ribi, obstaja nekaj težnje, da gremo čez vrh. Prizadevanje za odgovor se bo danes verjetno izjalovilo. Čas je lahko popolnoma izklopljen, zlasti v intimnem razmerju.

Zato je najbolje, da je komunikacija preprosta in enostavna. Odnosi so uspešnejši s prilagodljivostjo. Izogibajte se izgubljanju časa med dvema izbirama. Na srečo, ko dan napreduje, sprejemate odgovornosti in dolžnosti. Dobro se je lotiti problematičnih področij in stvari rešiti za seboj. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice