Tradicija je tradicija. Božični koncert bo! Foto: Mimi Inhof
Ustvarjeno dne
Sob, 5.12.2020 13:10
V Ljubljani ni veselega decembra brez Magnificovega koncerta.

“Spoštovani, ker ste doma, pridem jaz k vam. Pripravite si dobre zvočnike, dovolj velik ekran, dobro si založite domači bife in hladilnik, obutev in obleka pa naj bosta topla, udobna, primerna za v dnevno sobo.” Tako je naš najpopularnejši šišenski šlager povabil na tradicionalni božični koncert, ki letos seveda ne bo v Stožicah, temveč ga bomo spremljali od doma.

After part z DJ MGNF

Nastop bo 25. decembra iz svojega studia Dom svobode tako prenašal preko spleta. Vstopnice po ceni 9,90 evrov so že v prodaji, na voljo pa so trije paketi: samo za ogled koncerta, za 25 evrov koncert in nato “after party” na katerem boste lahko pozno v noč migali ob izboru DJ MGNF-ja (torej bo presedlal s kitare za mešalno mizo) ali pa zažurate kot je treba in vam na dom pripeljejo še zlato MGNF penino, da skupaj nazdravite. Paket VIP vas bo stal 45 evrov in tako kot s srednjim paketom dobite kodo za popust dobrot v njegovem web shopu, pri katerem je pred kratkim izdal vinilni 7-inčni singel in Say No When You Gotta Say Yes in prejo za pletenje, ki služi “za relaksacijo in meditacijo.”

Do konca leta se v Ljubljani obetata še dva spletna koncerta iz Kina Šiška: 12. decembra bo prenos nastopa Hamo & Tribute to Love, 19. decembra pa tam nastopajo Koala Voice.

V 2021 pa se lahko že nadejamo "pravih koncertov." Upamo, da čimprej!

Starejše novice