Vir: Instagram, Bazilika.
Profile picture for user rebeka krasovec Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Pet, 20.11.2020 12:39
Če ste že poskusili njihove božanske pite veste, zakaj se je marsikdo ob njihovi najavi, da zapirajo dve lokaciji, razžalostil. A ni vse tako črno. Bazilika ostaja v Križankah in Cankarjevem domu, kjer bo še naprej dišalo po njihovih dobrotah.

Seveda ko bo to spet dovoljeno. Na svojem Instagram profilu so zapisali, da zaradi prevelikega števila lokacij težko zagotavljajo ponudbo, po kateri so poznani: "Po dolgem tehtanju med več lokacijami smo se odločili za krčenje na samo dve lokaciji. V skladu z našo odločitvijo bo Bazilika odslej delovala samo še na lokacijah Križanke in Cankarjev dom."
 

Bazilika družina se je v nekaj letih razširila po vsej Ljubljani. V prijetnem ambientu in dobri hrani ste lahko uživali na štirih lokacijah: Bazilika Bistro na Prešernovi 15, Bazilika Cafe na Miklošičevi 22, Bazilika Križanke in Bazilika Idealist v Cankarjevem domu. 

S sprejetjem odločitve, da zaprejo svoja vrata na dveh lokacijah, so naredili "garažno razprodajo". Ste našli kaj zase? 
 

Vir: Instagram, Bazilika.

Kot pravijo sami, se je Bazilika rodila iz ljubezni do kuhanja, hrane in druženja. In prav takšen občutek domačnosti te prevzame vsakič, ko prideš k njim. Znani so po svojih sezonskih juhah, pitah, sendvičih, solatah in smoothijih. 
 

Tagi

Starejše novice