Vir: PU Koper.
Ustvarjeno dne
Pon, 23.11.2020 19:58
Bliža se veseli december in kmalu bo spet pokalo. Zaradi trenutnih razmer in razglašene epidemije bo letos verjetno tega manj, vseeno pa na policiji nadaljujejo s projektom "Bodi zvezda, ne meči petard".

Začeti je treba pri najmlajših, zato so se na Policijski upravi Koper odločili, da projektu dodajo še eno aktivnost. Pripravili so natečaj "Bodi zvezda, ne meči petard – letos si ognjemet lahko narišemo" s katerim pozivajo k risanju risbic na to temo in preprečevanju uporabe in ozaveščanju o nevarnostih pirotehničnih izdelkov. 
 

Slovenska  policija že vrsto let vodi zelo uspešen projekt »Bodi zvezda, ne meči petard«, ki je namenjen preprečevanju uporabe pirotehnike in ozaveščanju, predvsem  mlajše populacije, o nevarnostih uporabe teh izdelkov. 
 

Otroci, vaša naloga je, da narišete risbico, ki predstavlja vaš pogled na pirotehnična sredstva. Izdelek pošljite na elektronski naslov [email protected] ali po pošti na naslov Policijska  uprava  Koper, Ukmarjev trg  6, 6000 Koper. Zraven pripišite svoje ime in   priimek, starost in naslov. Časa imate do 20. decembra 2020. Nagrajenih bo 30 izžrebanih otrok. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice