Profile picture for user spela Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Pet, 16.10.2020 00:14
  • Kaj: Aktivnosti za otroke
  • Kdaj: sobota, 17.10.2020 do nedelja, 18.10.2020
  • Kje: Živalski vrt Ljubljana
  • Prireditelj: Živalski vrt
  • Vstopnina: Cene enodnevnih vstopnic so: otroci do dopolnjenih 2 let brezplačen vstop, - predšolski otroci, šoloobvezni otroci 6 EUR, - dijaki, študentje, upokojenci 8 EUR, - odrasli 9 EUR - imetnik EU kartice ugodnosti za invalide 3 EUR

Imate doma kakšno veliko, vsaj 4 kilograme težko bučo? Celo ali izrezljano prinesite v ZOO Ljubljana ta vikend, 17. ali 18. oktobra, saj lahko z njo poravnate vstopnino za otroka! Če prinesete velikanko, težjo od 8 kilogramov, pa si lahko v zameno zanjo ZOO ogledata dva otroka. S čarovniškimi bučami bodo okrasili vrt in živalim popestrili bivališča.

V času posebnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom se je na obisku seveda treba držati vseh uradnih navodil, poleg teh pa še nekaterih posebnih, ki veljajo v našem vrtu. 

Bučo za vstopnico zamenjate na blagajni ZOO Ljubljana, kjer vam bodo pokazali, kam jo lahko odložite. Buč, ki so lažje od štirih kilogramov, žal ne moremo uporabiti. Buča kot vstopnina za ogled živalskega vrta za predšolske in šolske otroke velja le na 17. ter 18. 10. 2020. Z njo ni mogoč nakup darilnih vstopnic oz. vstopnic, ki bi bile veljavne v drugih terminih.

Starejše novice