Slika je simbolična.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 28.2.2023 13:15
Dober pristop so ubrali v občini Slovenj Gradec.

Medtem ko nekatere nastanitve po Sloveniji komaj čakajo, da bodo nič hudega slutečega mimoidočega popotnika olajšale za nekaj evrov, je Mestna občina Slovenj Gradec ubrala drugačen pristop.

Njihovo počivališče za avtodome Camper Stop Slovenj Gradec je brezplačno, v zameno pa od turistov želijo le, da kupijo dobrine od lokalnih ponudnikov ter tako pripomorejo k razvoju mesta.

Na lepo gesto je te dni opozoril tudi eden od uporabnikov Twitterja.

Kot smo izbrskali na spletni strani Visit Slovenj Gradec, so na postajališču na voljo štiri parkirna mesta.

Prijava je možna od ponedeljka do petka, od 7.00 do 22.00, nudijo tudi brezplačno brezžično internetno povezavo, pet evrov na dan pa bodo popotniki plačali le, če želijo priklop na elektriko in vodo. 

Postajališče se nahaja poleg Hostla Slovenj Gradec, v neposredni bližini centra mesta in v bližini nakupovalnih objektov. Nudi postanek v naravnem okolju na mirni lokaciji ob reki Suhodolnici, v mirnem delu Ozar pod Rahtelovim vrhom. V bližini so na voljo restavracije, trgovine in izletniške kmetije ter gostišča.

Postajališče je tako odlično za prehodne goste, ki potrebujejo parkirni prostor za svoje bivalno vozilo, ob tem pa si želijo ogledati še znamenitosti Slovenj Gradca ali uživati v kateri od aktivnosti v okolici.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice