Slika je simbolična
Ustvarjeno dne
Sre, 3.8.2022 09:31
Zaposlen v Slovenia Eco Resortu je izrazil nezadovoljstvo nad turistom, ki je želel pojesti njihovo raco.

V Stahovici v občini Kamnik se nahaja Slovenia Eco Resort, v katerem so vsakodnevne sopotnice race. Na njihovem Facebook profilu so delili objavo, kjer se je zaposlen pritožil nad kitajskim gostom, ki je želel ujeti, speči in pojesti njihovo raco.

Nezadovoljstvo nad gostom 

Svoje nezadovoljstvo nad turistom je delil z uporabniki družbenega omrežja Facebook in jih vprašal, kaj mislijo oni, ima gost zmeraj prav?

»To so sopotnice v našem resortu. Ne vem, katero naj mu dam, Meto, Ivana ... Temu gospodu sem lepo razložil, da to ne bo šlo. Gost je znorel. Rekel je, da ima gost zmeraj prav in da je kupec kralj. Kralj bi pojedel mojo raco.

Tudi vi mislite, da imate kot gost ali kupec zmeraj prav? To je vprašanje za vse gostince in prodajalce kot tudi za vse ljudi. Vedno se enkrat pojavimo kot kupec in enkrat kot gost. Jaz sem glede tega skeptičen,« je v objavi na Facebooku povedal zaposleni.

Je zaposlen ravnal prav?

Sledil je naval komentarjev, ljudje  so se burno odzvali.

»Gost je kralj, če se obnaša kot kralj. Kakor se gost obnaša, to dobi nazaj od strežnega osebja. Strežno osebje ni nobenemu hlapec, ampak strokovnjaki na svojem področju. Račko bi mu pripravil, vendar ne eno izmed vaših, bi jo naročil drugje,« je v komentar zapisal eden izmed uporabnikov. 

S slednjim komentarjem se je zaposlen v Slovenia Eco Resortu strinjal. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice