Foto: Jasna Jug
Ustvarjeno dne
Čet, 30.3.2023 13:48
Svoj dom išče Kepica, majhna koza, ki se je skotila tako, da ni znala hoditi.

Na družbenem omrežju Facebook smo zasledili, da lastniki za svojo majhno kozo Kepico iščejo nov dom. Vsi ljubitelji živali, ki bi lahko Kepici nudili nov topel dom, se lahko javite trenutnim lastnikom.

Pod objavo so zapisali:

»Kepica je punčka, ki se je skotila tako, da ni znala hoditi. Mamica jo je zaradi tega seveda zavrnila in jo prepustila usodi. Mi se nismo predali in smo se borili zanjo. Pomagali smo ji do njenih prvih korakov in punčka že pridno napreduje.

Žal pa se opazi to, da je veliko časa sama (službe) in vsak dan bolj nas bolj boli srce, ker brez nas še ne zna vstati, kar pomeni, da preleži na tleh, dokler je kdo ne dvigne.

Zato si želimo, da bi našla svoj dom pri nekomu, ki ima za njo čas 'cel dan'. Je mala razvajenka, ki ne mara biti sama, cel dan bi se božala, pila mlekce in se držala za naše nogice (drugače zelo težko hodi - oporo ima tako, da stoji med našimi nogami, kjer se počuti varna, ker jo držimo iz obeh strani).

Če pozna kdo koga, ki ima čas za našo punčko in bi ji rad pomagal, da preživi lepo (in razvajeno) življenje, bomo iz srca hvaležni, pripeljem jo KAMORKOLI v Sloveniji ... Samo, da ostane živa in ne konča na kakšnem krožniku.

Hvala za vsako pomoč in delitve.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice