Profile picture for user oglasniprispevek Oglasni prispevek
Ustvarjeno dne
Pet, 26.5.2023 14:30
V Prekmurju je spet LUŠTno, saj nas sodelavke in sodelavci iz LUŠTne družine razvajajo s svežimi, sočnimi in okusnimi paradižniki. Paradižnik LUŠT je spet na policah. Letos že 12. sezono! 

Da lahko tudi v Ljubljani uživamo v slastnih paradižnikih LUŠT jih prodajajo na Osrednji ljubljanski tržnici. Po Ljubljani pa vam ponujajo še dostavo direktno na dom! Najdete jih pa tudi v vseh večjih trgovskih sistemih po Sloveniji.

Lušt

Prav LUŠTno je, ko na policah trgovin zagledamo slovenski paradižnik, kajne?

Raznobarvne paradižnike različnih velikosti pridelujejo sodelavke in sodelavci iz podjetja Paradajz. Ljubezen in pozornost, ki jo posvetijo vzgoji rastlin, se zagotovo okuša v plodovih LUŠTnega paradižnika.

Spominja namreč na okus tistega paradižnika, ki so ga z veliko ljubezni pridelovale naše babice na svojih vrtovih. 

LUŠTek nagrajuje! Kaj pa vi pravite o LUŠTnem paradižniku? 

Posnemite kratko izjavo s telefonom in naložite posnetek ali preprosto zapišite vaš odgovor. Že se potegujete za doživetje na največjem gradu Grad v Sloveniji ali druge privlačne nagrade!  

Lušt

Okolju in zdravju ljudi prijazna pridelava

So trajnostno naravnano in družbeno odgovorno podjetje, kar je v današnjem svetu zelo pomembno. Rastlinjak v Renkovcih v hladnih delih leta ogrevajo s pomočjo obnovljive geotermalne energije. Cvetove oprašujejo čmrlji. 

Lušt

Ti so hkrati tudi »živi« dokaz, da pri pridelavi ne uporabljajo škodljivih preparatov za škropljenje, saj bi čmrlji v nasprotnem primeru zagotovo poginili, mi pa ne bi mogli uživati v slastnih LUŠTnih paradižnikih.

S kratkimi transportnimi potmi pa posrbijo še za manjši ogljični odtis med potjo paradižnika od rastlinjaka pa do naših krožnikov.

Letos so iz LUŠTne poletne družine paradižnikov na voljo:

  • Grozdasti paradižnik LUŠT, 
  • Mali LUŠT, 
  • Slivov paradižnik LUŠT, 
  • Češnjev paradižnik LUŠT in 
  • LUŠTek (mešanica češnjevih paradižnikov). 

Družno pridelujejo paradižnik, zato da lahko vi uživate v surovem, kuhanem ali pečenem rajskem sadežu. Imejte se LUŠTno z njimi in z LUŠTnimi paradižniki še vi!

Pa LUŠTen tek!

Lušt

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice