Vir: McDonald's.
Ustvarjeno dne
Tor, 9.3.2021 12:06
Ob odprtju trgovin in sporstitvi prehajanja občinskih meja, si je marsikdo prvoščil izlet do McDonald'sa.

Ponekod so zaradi velikega navala pred poslovalnicami priljubljene restavracije s hitro prehrano nastajali prometni zamaški. V podjetju Alpe-Panon d.o.o., ki je nosilec franšize McDonald's Slovenija, opažajo velik porast obiska predvsem v večernih urah. 
 

Zastopniki menijo, da bo k odpravi trenutne situacije, kljub vsemu, največ pripomogla odprava ukrepov, ki prepovedujejo obratovanje notranjega dela restavracij ter gostinskih teras in odprava policijske ure, zaradi katere predvsem v večernih urah prihaja do večjega obiska restavracije McDonald's.

Slabo voljo sosedov pregnali z opravičilom in kuponi za hrano 

Na območju nove poslovalnice McDonald's, ki so jo zgradili v spalnem naselju Nove Jarše, nasproti nakupovalnega središča BTC v Ljubljani, so bili stanovalci ogorčeni nad prometnim kaosom, ki so mu bili priča v prvem tednu po sprostitvi ukrepov za zajezitev novega koronavirusa. Prometni zamaški in gneča pred okencem za prevzem hrane je vrhunec dosegla prav v večernih urah, ko si večina okoliških stanovalcev želi mir. V podjetju Alpe-Panon d.o.o. so tokrat slabo voljo sosedov pregnali z dopisom in opravičilom ter kuponi za hrano v njihovi restavraciji. 

Vir: McDonald's.

Več zaposlenih in prilagojeno delovanje

Na vseh drive-in lokacijah so začasno prilagodili delovanje: "Drive linijo smo dodatno podaljšali tako, da smo jo speljali čez naša parkirišča in zagotovili ustrezno prometno ureditev ter signalizacijo na lastnih zemljiščih in dovozih", so sporočili s podjetja. 

Dodatno so okrepili ekipo zaposlenih na vseh lokacijah in v preteklih dneh na določenih lokacijah že implementirali nove tehnološke rešitve. "Tako bomo lahko poslovali hitreje, bolj optimalno in hkrati upoštevali vse veljavne predpise," še dodajajo. Pričakujejo, da se bo po koncu pandemije in trenutno veljavnih zajezitvenih ukrepov, situacija normalizirala in zastojev več ne bo.

Vir: McDonald's.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice