Vir: Facebook, Jan Plestenjak.
Ustvarjeno dne
Tor, 9.3.2021 14:54
Jan Plestenjak je ponovno dokazal, da je vsekakor najbolj priljubljen in uspešen glasbenik v Slovenij.

Skorajda ni je dame, ki včerajšnjega večera ni preživela ob zvokih večno šarmantnega Jana in njegove odlične spremljevalne skupine. Intimni koncert, ki ga je ob letošnjem dnevu žena omogočil Mercator, si je namreč ogledalo rekordno število ljudi. 

Skorajda ni je dame, ki včerajšnjega večera ni preživela ob zvokih večno šarmantnega Jana in njegove odlične spremljevalne skupine. Intimni koncert si je namreč ogledalo rekordno število ljudi.

V spletni senzaciji nismo uživali samo Slovenci, ampak tudi gledalci iz drugih držav po svetu: Nemčija, Velika Britanija, Italija, Avstrija, Kanada, Portugalska, Argentina, Belgija, Danska, Rusija, Švica, Češka, Arabski Emirati, ZDA in Kitajska. 

Z lahkoto rečemo, da je šlo za enega najbolj težko pričakovanih spletnih koncertov v Sloveniji, o čemer pričajo tudi odzivi gledalcev oziroma poslušalcev. Socialna omrežja so bila namreč polna pozitivnih komentarjev in fotografij, na katerih je bilo jasno razvidno, kako ob samem koncertu, četudi preko spleta, ti vseeno še kako uživajo. Svoje občutke o koncertu pa je na Facebooku podelil tudi pevec sam. 

Z ljudmi, ki jih imam rad-pred kamerami in z ljudmi, ki vas imam rad-v vašem domu. Hvala♥️J.

Objavil/a Jan Plestenjak dne Torek, 09. marec 2021

Starejše novice