Vir: Facebook.
Profile picture for user rebeka krasovec Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Sob, 21.11.2020 20:49
Ljubljanski policisti so bili obveščeni o požaru zabojnikov za smeti v Domžalah. Ogenj se je razširil na sosednji zabojnik in vozilo, ki je bilo parkirano v bližini. Na območju Domžal je policija v tem letu zaradi požara posredovala že večkrat.

Zagorelo je ob Ljubljanski cesti v Domžalah. Na kraju so poleg policistov posredovali gasilci, ki so požar pogasili. Po prvih  podatkih naj bi iz do sedaj še neznanega vzroka zagorelo v zabojniku za  papir, požar pa je se je razširil še na sosednji zabojnik za steklo in oba sta v celoti pogorela. Požar je poškodoval tudi vozilo parkirano v bližini, prometni znak in še en zabojnik za oblačila. Kot so nam sporočili s PU Ljubljana, se podobni požari v mestu pojavljajo. Nekaj so jih zabeležili tudi na območju Domžal, vendar ta dejanja po številu ne izstopajo v primerjavi s preteklimi obdobji. 

Fotografijo pogorišča je na svojem Facebook profilu delil občan, ki se ob tem sprašuje, kaj se dogaja v Domžalah. 

Vir: Facebook.

Zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti in poškodovanja tuje lastnine policisti še zbirajo obvestila. Glede  dejstva, da požar uniči večino sledov kaznivega dejanja je preiskava tovrstnih kaznivih dejanj še dodatno otežena, so sporočili s PU Ljubljana. Občane naprošamo, da  v  kolikor  posedujejo  kakršnekoli  informacije o morebitnih  storilcih  tovrstnih kaznivih dejanj oziroma ob zaznavi takšnih dogodkov,  o tem nemudoma obvestijo Policijo na telefonsko številko 113 ali najbližjo policijsko postajo.
 

Starejše novice