Ustvarjeno dne
Pon, 2.11.2020 22:33
Močno smo že zakorakali v jesen, sonce je vedno bolj sramežljivo, noči in jutra so že precej hladna, na poti v službo nas že spremlja megla.

Večeri so vsak dan daljši in vedno bolj se bo prileglo s čajem v roki zaviti v toplo odejo pred televizijskimi zasloni. Posebej v sedanjem položaju, ko druženje ni možno, ko se v lokalih in restavracijah ne moremo zadrževati.

Dobri filmi in nanizanke so brez dvoma eden najbolj priljubljenih načinov za krajšanje časa, za tiste res najboljše ni pomembno, ali smo si jih že ogledali ali ne, lahko si jih dvakrat, trikrat, štirikrat …

Tako si lahko pripravimo seznam večnih klasik, kot so Zadnji kitajski cesar, Angleški pacient, Kaznilnica odrešitve, Šund, Osumljenih pet, Lepota po ameriško, lahko pa se odločimo za nekoliko novejše uspešnice, denimo Zelena knjiga, Zvezda je rojena, Bilo je nekoč v … Hollywoodu, Najljubša, Izzivalca itd.

Za ljubitelje serij pa gradiva prav tako ne zmanjka. Lanski Černobil se je takoj zavihtel med najboljše serije doslej, kamor sodijo tudi Sopranovi, Igra prestolov, Pravi detektiv, Fargo itd.

Vse našteto in še mnogo drugega si lahko izberete v Telemachovem Video klubu. Pri Telemachu, ki je pred kratkim še drugič zapored prejel laskavo priznanje mednarodnega podjetja Umlaut za najboljše mobilno in fiksno omrežje v Sloveniji po uporabniški izkušnji, je Video klub naročnikom paketov EON na voljo brez doplačila, v njem pa je več kot 18.000 vsebin! Telemach je tako pravi sopotnik za prihajajoče turobne dni.

Starejše novice