Vir: Facebook, Bojana Ksela Rose.
Ustvarjeno dne
Čet, 3.12.2020 11:28
Nekdanja novinarka in znana slovenska blogerka Bojana Ksela Rose je lansko leto skupaj s sinom Danom osebno odpotovala k Božičku na Severni pol in mu predala pisma slovenskih otrok.

Letos bo projekt Božičkova dežela potekal nekoliko drugače, a naj vas ne skrbi, Božiček bo pisma zagotovo dobil. 

Božičkova dežela ne prevzame samo otrok ampak tudi odrasle, pove sogovornica: "Potovanje k Božičku je bilo res čarobno, prava Hollywoodska kulisa. Prva na svetu sem imela priložnost v živo oddajati z Laponske, z Danom sva srečala Rudolfa, pa Božička in njegove palčke in seveda naredila tisto, zaradi česar sva prišla. Božičku sva osebno predala vsa pisma slovenskih otrok. Teh se je nabralo okoli 300."  
 

Vir: Facebook, Bojana Ksela Rose.

Tudi letos so želeli projekt izpeljati na takšen način, a jim je situacija s koronavirusom prekrižala načrte: "Projekt smo nameravali razširiti in na potovanje povabiti še druge slovenske družine, da bi skupaj doživeli božično pravljico na Laponskem, a žal to ni mogoče. Potovanje na Finsko je v teh časih zelo oteženo. Zato smo se odločili projekt izpeljati nekoliko drugače." Preveri TU!

Vir: Facebook, Bojana Ksela Rose.

Čarobni projekt tudi letos omogoča Vita, življenjska zavarovalnica.

Pisma lahko pošljete vse do 18. decembra. Zbrana pisma pa bodo preposlana naprej Božičku in njegovim palčkom. A to še ni vse: "Tudi Božiček se je v tem času moderniziral in se nam bo letos oglasil kar po Skypu. Dan pred Božičem, 24.12., ob 18.uri, tik preden se bo odpravil na najdaljšo pot razdeljevanja daril, ga bova z Danom poklicala ter preverila, če so vsa pisma varno prispela in če so darila že naložena na sani."
 

Joulupukki, tako Božička kličejo na Laponskem, bo tudi letos vsakemu otroku poslal potrdilo, da je prejel njegovo pismo in da so darila že na poti. To je še ena dodana vrednost tega projekta, pove Ksela. 
 

Koronakriza prizadela tudi blogerje

Nekdanja novinarka se zadnja leta posveča bloganju in spletnemu marketingu. Na družbenih omrežjih jo najdete pod imenom Mrs.B.Rose. A stvari so se tudi na tem področju zaradi koronakrize precej spremenile: "Že marca so naročniki skrčili proračune in prekinili sodelovanja. Sama rada ustvarjam koristne in uporabne vsebine. Božičkova dežela je uporabna za otroke in starše. Želim si projektov, v katerih lahko izrazim sebe in ki bodo v prvi vrsti koristni za naročnike in potrošnike. Počakala bom na ljudi, ki si želijo delati na tak način. Poleg mode me vedno bolj zanima notranji dizajn in po tihem upam na sodelovanje z Ikeo." 

Vir: Facebook, Bojana Ksela Rose.

Švedski trgovec Ikea v prihajajočem letu svoja vrata odpira tudi v Sloveniji.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice