Ustvarjeno dne
Tor, 23.2.2021 07:26
Ikea Slovenija čez dva dni poleg fizične trgovine odpira tudi spletno prodajalno. Tam bo nakupovanje brezskrbno, medtem ko morate za obisk trgovine rezervirati termin. Sistem za rezervacijo so odprli danes, ob 9. uri.

Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužb so v Ikei uvedli poseben režim obiska trgovine. Prve tedne si morajo kupci termin nakupovanja rezervirati na spletu. Tako se bodo izognili dolgim čakalnim vrstam in slabi volji kupcev. 

Trgovina bo naenkrat sprejela 700 ljudi. Če se v povprečju kupci v njej zadržijo okoli dve uri, bo v Ikei dnevno nakupovalo 3500 ljudi. Samo za primerjavo, običajno Ikea v enem dnevu sprejme tudi do 20000 obiskovalcev. 

Glede na izkušnje je na dan otvoritve najbolj obiskan oddelek s posodo in pripomočki za kuhanje, pojasni Cas Lachaert, vodja trga Ikea Slovenija: "Po koncu prvega dne bo ta del trgovine povsem izpraznjen."
 

Edinstvena priložnost

Na Ikeine spletni strani se lahko registrirate, postanete član kluba Ikea Family in si s tem zagotovite prvi in na žalost zadnji Ikein katalog v slovenskem jeziku. Da je zanimanje med slovenskimi potrošniki veliko kaže dejstvo, da je samo v prvih sedmih dneh njihovo družinsko kartico naročilo kar 45.000 ljudi, ob tem pa so na dom prejeli še Ikein katalog. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice