Ustvarjeno dne
Ned, 11.10.2020 00:19

Zaradi posebnih razmer lahko dogodek Večer z Manco: O KNJIGAH UPANJA IN SVETLOBE spremljate na našem FB profilu.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

Manca Košir se vrača v Švicarijo!

ŠVICARIJA, vsako drugo nedeljo v mesecu ob 18. uri

V nedeljo, 11. oktobra, in potem vsako drugo nedeljo v mesecu do 9. maja 2021 se v dvorano Švicarije vrača priljubljen Večer z Manco Košir. Pogovori o knjigah in ljudeh so pridobili zvesto občinstvo, ki je nagovorilo Manco, da po daljši bolniški odsotnosti ponovno zažene to, kar ima srčno rada: predstavljanje zanimivih ustvarjalnih osebnosti in knjig, ki se globoko dotaknejo bralstva. Večere bodo že tradicionalno obogatili štipendisti MOL.

Gosta: transpersonalna psihoterapevta Asya Širovnik Maškon in Dejan Jarič, dr. med., o knjigi Kdo ustvarja mojo realnost?
Glasba: pevec Marko Erzar, kitara Tilen Lancner

V svetu in tudi v Sloveniji je silno popularna knjiga Joeja Dispenze Placebo ste vi, o kateri smo v Švicariji govorili lani. Dispenza uči o moči uma in prinaša spodbudne zgodbe mnogih svojih meditantov. Številnim med njimi je pod njegovim vodstvom uspel preskok v drugo stanje zavesti; spremenili so življenjski slog, poklice, se ločili ali poročili, ozdraveli po dolgoletnih kroničnih boleznih. Manca pa je poiskala slovensko avtorico, ki je napisala podobno delo o moči uma, knjigo Asye Širovnik Moškon Kdo ustvarja mojo realnost? Od ledene dobe nezavednega do sijajne dobe zavesti. Delo pripoveduje o avtoričinem zanimivem življenju in šolanju v več državah, v njem so številna pričevanja o prebujenju in ozaveščanju nezavednega uma.

VEČER Z MANCO KOŠIR: ZGODBE O KNJIGAH IN LJUDEH bo na sporedu vsako drugo nedeljo v mesecu ob 18. uri v Švicariji. Nagrajenka MOL za širjenje bralne kulture in ambasadorka akcije GZS Slovenija bere bo Ljubljani, Unescovemu mestu literature, približala knjige prek pogovorov z radoživimi, ustvarjalnimi avtorji in bralci njihovih knjig. Vstop na prireditev je brezplačen, tiste, ki ne bodo zmogli priti peš, pa bo izpred Moderne galerije vozil mestni Kavalir od 17.15 ure naprej.

Število udeleženih je omejeno na največ 50 oseb. Prijave so obvezne. Prijavite se na e-naslov: [email protected].
Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa ali odpovedi dogodkov. Program se izvaja po navodilih Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice