Ljubljanski maraton je odpovedan. Vir: Maraton po Ljubljani.
Profile picture for user rebeka krasovec Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Pet, 16.10.2020 10:40
Zdaj je uradno! Organizatorji maratona po Ljubljani so sporočili, da je tek zaradi poslabšanja trenutnih razmer dokončno odpovedan.

Tekači bi se morali na ljubljanske ulice podati 25. oktobra. Če so bili organizatorji prejšnji mesec še optimistični, da bodo Ljubljanski maraton lahko izpeljali, pa so morali danes sporočiti žalostno novico. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so dolgo časa premišljevali kaj narediti, a so morali glede na dano situacijo sprejeti to težko, vendar edino možno odločitev. 

Vplačano prijavnino za Maraton po Ljubljani boste tekači dobili povrnjeno do konca meseca oktobra na vaš transakcijski oziroma paypal račun.  
 

🇸🇮‼️MARATON PO LJUBLJANI JE DOKONČNO ODPOVEDAN zaradi znanih razmer! Vplačano prijavnino za Maraton po Ljubljani boste...

Objavil/a Ljubljanski maraton dne Petek, 16. oktober 2020

Tekači in tekačice pozor! Še vedno lahko tečete na virtualnem maratonu

Na Virtualni Ljubljanski maraton se lahko prijavite prek mobilne aplikacije Virtualni Ljubljanski maraton, ki jo naložite v trgovini Google Play ali App Store. Tečete lahko na vseh treh razdaljah, torej 10, 21 in 42 kilometrov in to kadarkoli od 23. oktobra do 1. novembra. Želeno razdaljo boste lahko pretekli kjerkoli, pomembno je le, da svoj čas na teku izmerite z aplikacijo za sledenje ali tekaško uro ter fotografirate svoj rezultat in razdaljo. Prijave so odprte do vključno 19. oktobra 2020. 

Takšnega prizora na ljubljanskih ulicah letos ne bomo videli, vseeno pa se lahko udeležite Virtualnega Ljubljanskega maratona. Vir: Instagram.
Preberite še

Starejše novice