FOTO: Nogometni klub Olimpija Ljubljana
Profile picture for user Nika Vajnhandl Nika Vajnhandl
Ustvarjeno dne
Pet, 10.9.2021 15:17
Ta konec tedna se bosta pomerili Olimpija in Mura.

Nogometaši Olimpije bodo v soboto, 11. septembra, ob 20.15 odigrali srečanje osmega kroga Prve lige Telemach

V gosteh se bodo pomerili proti Muri.

Obe ekipi sta v polni pripravljenosti

Za prvoligaši je reprezentančni premor. Zmaji so med pavzo najprej nekaj dni posvetili počitku, potem pa so začeli s trdim delom in pripravami na obračun z Muro, so zapisali na spletni strani Nogometnega kluba Olimpija.

Pred začetkom premora so zabeležili dve zmagi in se uspeli pobrati po dveh porazih. S 13 točkami so Zmaji trenutno na tretjem mestu prvenstvene lestvice.

Muraši so pred začetkom reprezentančne pavze v zaostali tekmi premagali Radomlje. Nastopanje v evropskih kvalifikacijah je pustilo davek pri črno-belih, ki so imeli na začetku sezone nekaj slabših rezultatov v prvenstvu. Do sedaj so zbrali osem točk, kar jih uvršča na peto mesto.

V lanski sezoni je bila na medsebojnih obračunih boljša Olimpija. Zmaji so Muro premagali dvakrat, enkrat so remizirali, enkrat pa so bili boljši Muraši, je še zapisano na spletni strani ljubljanskega nogometnega kluba.

Kdo bo sodil?

Pravico nastopa imajo vsi nogometaši Olimpije in Mure. 

Glavni sodnik srečanja bo Slavko Vinčič, s strani mu bosta pomagala Tomaž Klančnik in Matej Žunić, vlogo četrtega sodnika pa bo opravljal Dragoslav Perić. Potek tekme bo nadziral tudi sistem VAR.

Neposredni prenos srečanja si boste lahko ogledali na programu Šport TV.

Starejše novice