Profile picture for user zalastritof Z. Š.
Ustvarjeno dne
Tor, 1.2.2022 15:23
Mediji danes poročajo o težavah v ljubljanski Olimpiji, vodstvo kluba pa je medtem sporočilo, da so uspešno zaključili še zadnji korak pri prevzemu kluba.

»Prevzem Olimpije dokončno zaključen,« so danes na spletni strani sporočili z Nogometnega kluba Olimpija.

V taboru Olimpije se teden dni pred uvodno tekmo Prve lige Telemach sicer znova soočajo s težavami, saj šesterica zimskih novincev še ni bila registrirana.

Robert Mudražija, Marin Pilj, Mario Kvesić, Ivan Banić, Ivan Prtajin in nazadnje še Nik Prelec so se pozimi pridružili zmajem, a vsaj za zdaj še nimajo pravice nastopa na ligaških in pokalnih tekmah.

Ekipa SN poroča, da je disciplinski sodnik NZS proti Olimpiji uvedel prepoved prestopnih dejavnosti, zmaji pa tako šesterice še niso registrirala, tega pa ne bodo mogli storiti, dokler ne poravnajo zaostalih finančnih obveznosti.

Zmaji stopili na novo pot

»Trajalo je dlje, kot smo si vsi želeli. Toda zdaj lahko z veseljem in velikim zadovoljstvom vse navijače Olimpije obvestimo, da je prevzem kluba naposled uspešno zaključen,« so zapisali na spletni strani.

Z današnjim vpisom Adama Deliusa v register Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve kot novega predsednika Športnega društva Nogometni klub Olimpija Ljubljana so zmaji vendarle stopili na novo pot.

Starejše novice