Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pon, 30.8.2021 10:26
Ljubljanski Bravo ostaja ena od dveh neporaženih ekip, varovanci Dejana Grabića so točko osvojili tudi na tekmi v Ljudskem vrtu in zadržali drugo mesto.

Junak kluba iz Šiške je bil Gregor Bajde, ki se je poleti po dobrem desetletju vrnil v vrste nekdanjega kluba. Kot bivši član Maribor je imel v Ljudskem vrtu dodatno motivacijo.

To je napadalec potrdil tudi z zadetkom, ki ga je bučno proslavil pred gostujočo klopjo. Nogometaš iz Spodnjega Hotiča pri Litiji ni skrival, da so ga po golu prevzela čustva:

»Res je, bil sem vesel zadetka. Mislim, da so me malo prevzele tudi čustva. Živim za zadetke in vesel sem, da sem nocoj zadel.«

Bravo odigral dobro tekmo

»Odigrali smo dobro tekmo, na koncu je rezultat 1:1 pravičen. Obe ekipi sta imeli veliko priložnosti, morda škoda za gledalce, da ni bilo še več zadetkov,« je po remiju dejal Bajde.

Sedemindvajsetletnik je kar šest let preživel v Mariboru, a v zadnjem obdobju ni več veliko igral. Tudi zato je štajersko prestolnico zapuščal z manj prijetnimi spomini, tokrat pa je to izkoristil za dodatno motivacijo:

»Iskreno, bil je dodaten motiv. Prva sezona v Mariboru je bila zame perfektna, na koncu pa nisem več toliko igral. 

V zadnjih dveh letih nisem dobil veliko priložnosti. Tudi sebi sem hotel dokazati, kakšen tip igralca sem. Mislim, da sem pokazal, da sem še vedno dober in bom nadaljeval v tem ritmu.«

Hvali delo na treningih

Bajde je z ljubljansko zasedbo treniral že celotno poletje, pred dnevi pa se je tudi uradno pridružil rumeni zasedbi. Debi ni bil najboljši, saj je hitro pordečel na tekmi s Celjem .

Nekdanji član italijanske Novare je moral izpustiti dve tekmi, v tem času pa je zavzeto delal na treningih, na katerih po njegovih besedah vlada velika delovna vnema.

»Odkar sem prišel v klub, odlično treniramo, vzdušje je zelo dobro. Vesel sem, da sem v tej ekipi, ni mi žal, da sem podpisal za Bravo. 

Imam še večjo motivacijo, z igro, ki jo kažemo, pa se lahko borimo za visoka mesta,« še dodaja Bajde.

Bravo bo po reprezentančnem premoru gostil ekipo sežanskega Tabora.

Starejše novice