Foto: Facebook profil NK Olimpija
Profile picture for user zalastritof Z. Š.
Ustvarjeno dne
Sre, 16.6.2021 14:45
Novi glavni trener slovenskega prvoligaša je tudi uradno Srb Savo Milošević.

Olimpija je tudi uradno dobila novega glavnega trenerja. To je Savo Milošević, 47-letnik, ki je nazadnje vodil beograjski Partizan, s katerim je osvojil pokalno tekmovanje v Srbiji, je podpisal pogodbo za dve leti.

Kot nogometni igralec je v vlogi napadalca igral za Partizan, kjer je začel kariero, Zaragozo, Aston VilloCelto, Parmo, Espanyol, Osasuno in Rubin Kazan. V igri za reprezentanco je dosegel 37 golov, za njim je več kot sto nastopov.

»Vem, kakšno težo ima Olimpija kot klub. Poznam njeno tradicijo in zgodovino. V veliko čast mi je, da sem postal trener Olimpije. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil predsedniku kluba.

Imam veliko željo in entuziazem, da z Olimpijo naredim rezultate, ki si jih takšen klub zasluži. Verjamem, da imamo potencial, da to naredimo,« je, kot so zapisali na spletni strani NK Olimpija, povedal ob podpisu pogodbe.

Mandarić navdušen

»Mislim, da Olimpija nikoli ni imela boljšega vodje in verjamem, da bo njegova prisotnost v klubu vsem doprinesla dodatno energijo ter pozitiven pogled,« je ob tem povedal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

»Z novim trenerjem smo pogodbo podpisali za dve leti in če se zgodi, da bo to moje zadnje leto pri Olimpiji, potem ne dvomim v uspehe kluba s takšnim trenerjem na čelu,« je še povedal Mandarić, so zapisali na spletni strani.

S kom se bo Olimpija pomerila v drugem krogu kvalifikacij za konferenčno ligo?

Olimpija je na današnjem žrebu dobila tudi tekmeca, s katerim bo igrala v drugem krogu kvalifikacij za konferenčno ligo. Za napredovanje v tretji krog se bo pomerila z zmagovalcem dvoboja med La Fiorito iz San Marina in Birkirkaro iz Malte. Prvo tekmo bodo Ljubljančani odigrali v Stožicah 22. julija, povratno pa v gosteh 29. julija.

Vir: Zajem zaslona Uefa

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice